Buna ziua
Asociatia de propietari din blocul unde locuiesc a achizitionat un sistem de supraveghere video si refuza sa ne puna la dispozitie parola de acces sa putem vedea eventualele evenimente.E corect?
De asemenea la cheltuielile comune se calculeaza litul in functie de numarul de camere si nu de persoane. O vecina,vaduva,care sta la 4 camere plateste mai mult decat unii de la 2 camere care sunt 3 persoane. E corect sa fie introdusi la cheltuieli lift si locatarii de la etajul unu?
@latka Stimate domn, nu numai scrisul in limba romana e greu, vad ca si cititul! Incercati sa cititi prima mea postare, chiar de mai multe ori, poate pricepeti ce am scris. Succes!
latka
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
N-ați spus nimic notabil în prima postare, va razboiati cu nu știu cine, ca știți dvs. mai bine cum e corect. De ce nu va faceți parlamentar, dacă tot vad ca invidiați "meseria" asta? Sa îndreptați legile "strâmbe" și ticăloase :). Aveați posibilitatea, de doi ani de când se pregătește o noua versiune a legii 196. Ați făcut vreo propunere? Eu n-am remarcat, a fost și un utilizator pe acest forum care strângea astfel de propuneri.
Iar propunerea aia cu "pe numar de persoane" e inadecvata, din moment ce si codul civil prevede acelasi lucru. Probabil si cei care au scris codul civil sunt niste "golani" :
Art. 654
Cheltuielile legate de întreţinerea, repararea şi exploatarea părţilor comune
(1) În lipsa unor prevederi legale sau înţelegeri contrare, fiecare coproprietar suportă cheltuielile legate de întreţinerea, repararea şi exploatarea părţilor comune, în proporţie cu cota sa parte.
Cheltuieli ascensor
diablo
Buna ziua,
Stau intr-un bloc construit in anul 2019 , la et 1 si as dori sa stiu daca este corect ca sa platesc cheltuielile legate de folosirea si ... (vezi toată discuția)