avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă O noua actiune?
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

O noua actiune?

Respingerea aplicarii legilor a caror constitutionalitate a fost stabilita de Curtea Constitutionala , char la recurs , constituie depasirea/neindeplinirea atributiuniilor de magistrat . Ce este de facut? Se poate initia o noua actiune ,prin care sa se solicite respectarea Deciziilor Curtii Constitutionale ?
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 05:59, 8 Februarie 2010
Expunerea cu privire la faptul , ca nu este definita nici notiunea de rea-credinta si grava neglijenta nu este oportuna in cauza . Legea prevede sanctiuni concrete in cazul in care se probeaza existenta acestora , iar cu derefire la nerespectarea/neluarea in considerare a DCC nu exista nici marginal , tandential , indirect absolut nici o sanctiune .
Da. Acuma am constientizat.X-( Despre tara noastra se spune , printre alte mai putin magulitoare pareri , ca este tara fara consecinte . Aceasta stare, in schimb, nu s-a produs dintrodata,brusc , ci fractionat . Instantele , magistratii au ajuns prima data in aceasta situatie demna de individiat ...#-o
nimic nu aduce o sanctiune a judecatorului nu v-ati obisnuit
Accentul este pe nimic.Da.Deja m-am obisnuit , din pacate .:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce fel raspund judecatorii din romania de greselile comise? Cris1971 Cris1971 Conform informatiilor care circula din gura in gura, in Romania judecatorii nu raspund de greselile pe care le fac odata cu emiterea unei sentinte sau a altor ... (vezi toată discuția)
Poate fi dat in judecata un magistrat? dodonica dodonica Se poate actiona in judecata un magistrat, judecator sau procuror? pentru abuz in seviciu, neglijenta ? Care sunt caile cele mai rapide? (vezi toată discuția)
Sa intelegem mai bine legea si procedura legala! Just-drept Just-drept A) = Art.52, alin.3 din Constitutia Romaniei, spune: Statul răspunde patrimonial pentru prejudiciile cauzate prin erorile judiciare. Răspunderea statului ... (vezi toată discuția)