Buna ziua,
In perioada in care am fost in CCC am fost contactat de un alt angajator (26 iunie) si mi s a facut o oferta. In data de 4 iulie am revenit din CCC la vechiul angajator conform cererii mele inainte catre vechiul angajator (cu30 de zile inainte) conform procedurii de obtinere a stimulentului de insertie. Apoi in data de 8 iulie semnez noul contract cu angajatorul nou si in data de 11 iulie se incheie contractul cu vechiul angajator(cu acordul partilor). In data de 10 iulie e e prima mea zi de lucru la noul angajator. Se suprapun datele, dar am inteles ca legea nu interzicea acest lucru. Beneficiez in continuare de stimulent de insertie pt ca data CIM vechi=data CIM nou
La noul angajator am avut o perioada de 90 de zile de proba, iar dupa 45 de zile mi se inceteaza CIM fara nicio explicatie.
Este legala incheierea CIM ? Ei zic ca nu le am spus in scris ca beneficiez de spor insertie, si ca isi asuma orice masura legala. dar nu scrie niciunde in lege ca trebuie sa anunt acest lucru pe noul angajator.
Va multumesc!
Cornel Vasile a scris:
@ Popavalentinflorin
Dati - ne mai multe detalii despre problema dvs.