avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua lucrez la o firma din 1 august si inca nu am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua lucrez la o firma din 1 august si inca nu am primit ...

Buna ziua lucrez la o firma din 1 august si inca nu am primit nici salar nici avans ieri am cerut salariul adica banii ptr ce am lucrat pe o luna si seful mia raspuns ca am dreptul numai de avans si salariul o sa primesc in data de 15 septembrie.Daca el asa calculeaza o luna lucrata din 15 aug pana 15 sept. eu nu trebuia sa fiu platita din 1 aug pana in data de 15 august zilele lucrate?
Cel mai recent răspuns: vadas , utilizator 12:29, 2 Septembrie 2020
Eu zic sa asteptati sa vedeti ce scrie pe fluturas.
Care este data de incasare a salariului trecuta in contract?
Pentru luna august salariul se plateste in septembrie, la data convenita in contractul de munca. Avansul este trecut in contract? La ce data se plateste? De ce considerati ca trebuie sa primiti banii mai devreme decat ceilalti colegi care vor primi salariul in 15 septembrie pentru luna august?
Salariul se plateste in bani cel putin o data pe luna, la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.
Multumesc ptr raspuns.In contract scrie data in care se plateste salariul este 15 al lunii inseamna ca data de 15?Atunci eu in 15 august nu trebuia sa primesc banii lucrati de la inceputul lunii ca sa am din 15 august pana 15 sept o luna intreaga?

Cornel Vasile a scris:

Salariul se plateste in bani cel putin o data pe luna, la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.

Este vorba de 15 ale lunii urmatoare ... adica. salariul din august il primiti in septembrie.

Alte discuții în legătură

Cit trebui sa iau?? calinamalia calinamalia mi am dat demisia pe 15 sept 2011 de la o SC,nu am primit anul acesta banii pe concediu si nici zile de concediu nu am luat,imi puteti spune si mie cam ce ... (vezi toată discuția)
Salariu platit abia din a 2a luna camena camena Buna ziua! Lucrez la o firma de cateva luni. Am inceput pe data de 1 iulie, iar primul salariu l-am luat pe data de 25 august. Prima luna mi s-a spus ca se ... (vezi toată discuția)
Chirie reziliere - interpretare calcul termen ContSters56278 ContSters56278 Am un contract de inchiriere a unui apartament in calitate de chirias,care prevede ca \"plata chiriei se face lunar indata de 15 a fiecarei luni si se plateste ... (vezi toată discuția)