avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua lucrez la o firma din 1 august si inca nu am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua lucrez la o firma din 1 august si inca nu am primit ...

Buna ziua lucrez la o firma din 1 august si inca nu am primit nici salar nici avans ieri am cerut salariul adica banii ptr ce am lucrat pe o luna si seful mia raspuns ca am dreptul numai de avans si salariul o sa primesc in data de 15 septembrie.Daca el asa calculeaza o luna lucrata din 15 aug pana 15 sept. eu nu trebuia sa fiu platita din 1 aug pana in data de 15 august zilele lucrate?
Cel mai recent răspuns: vadas , utilizator 12:29, 2 Septembrie 2020

Multumesc frumos ptr raspunsurile primite.O zi frumoasa
Cornel Vasile a scris:

Este vorba de 15 ale lunii urmatoare ... adica. salariul din august il primiti in septembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cit trebui sa iau?? calinamalia calinamalia mi am dat demisia pe 15 sept 2011 de la o SC,nu am primit anul acesta banii pe concediu si nici zile de concediu nu am luat,imi puteti spune si mie cam ce ... (vezi toată discuția)
Salariu platit abia din a 2a luna camena camena Buna ziua! Lucrez la o firma de cateva luni. Am inceput pe data de 1 iulie, iar primul salariu l-am luat pe data de 25 august. Prima luna mi s-a spus ca se ... (vezi toată discuția)
Chirie reziliere - interpretare calcul termen ContSters56278 ContSters56278 Am un contract de inchiriere a unui apartament in calitate de chirias,care prevede ca \"plata chiriei se face lunar indata de 15 a fiecarei luni si se plateste ... (vezi toată discuția)