avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna-ziua! Daca nu s-a depus contestatie in acel ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna-ziua! Daca nu s-a depus contestatie in acel termen de 30 ...

Buna-ziua! Daca nu s-a depus contestatie in acel termen de 30 de zile de la decizia pentru indemnizatie se mai poate face ceva? Mai este vreo cale? Aveam dreptul din ziua nasterii, dar am primit din ziua 43 dupa nastere. La momentul acela am fost convinsa de catre un domn de la juridic ca nu am de ce sa depun si sa mai citesc legile. Cu timpul am inceput sa regret ca nu am depus contestatie si realizez ca mi-a fost facuta o nedreptate. Este vorba de suma de 1700-1800 de lei care mi se cuveneau. Nu este foarte mare, dar pentru un nou nascut.. sunt atatea si atatea necesare. Mi-ar fi prins bine atunci.. Va multumesc mult! Apreciez intodeauna timpul acordat pentru a mi se raspunde!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 10 Septembrie 2020
Este tardiv sa depuneti o contestatie acum.
Ma gandeam eu.. alta cale banuiesc ca nu am. Sunt constienta ca am gresit necontestand atunci, pacat ca persoanele care trebuiau sa ma indrume au facut fix opusul.
Sa stiu pe viitor.. in ianuarie nasc, intru in suprapunere CCCI din ziua nasterii sau dupa 42 de zile? Macar acum sa ma asigur ca voi contesta. Va multumesc mult pentru raspunsuri.

Cornel Vasile a scris:

Este tardiv sa depuneti o contestatie acum.

Intrati in suprapunere CCCI din ziua nasterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru studente-a 42 zi dupa nastere se primeste Cocainaa Cocainaa Tot am cautat informatii privind indemnizatia pentru cresterea copilului la studente,dar nu am gasit ceva care sa ma lamureasca.Eu am nascut pe 13 octombrie ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil BEATRICED BEATRICED Bună ziua, Dacă contractul de muncă a încetat pe 1 și pe 6 am născut, indemnizația de creștere a copilului o primesc de când s a născut sau după ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizatie crestere copil adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cand se poate depune dosarul pentru indemnizatia crestere copil, la terminarea concediului pre/postnatal sau la 42 de zile ... (vezi toată discuția)