avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Neincalzirea unui apartament in condominiu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Neincalzirea unui apartament in condominiu

Ma intereseaza pasii si baza legala actionarii in justitie a unui vecin/proprietar de apartament care nu isi incalzeste apartamentul, situatie ce imi creeaza probleme grave de disconfort, sanatate si de cheltuieli.
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 14:34, 27 Decembrie 2009
proprietaru a scris:
Prin montarea termopanului aparitia mucegaiului creste cu peste 80%,datorita efectului de sera creeat.

Doar daca e montat prost. Poate ar trebui sa consultati un specialist si in acea materie inainte sa trageti concluziile ;)
Nu este vorba de montaj aici. Intr-o proportie foarte mare, mucegaiul apare fie din cauza calitatii tamplariei, fie a circulatiei foarte proaste a aerului in acea incapere. Din fericire, pentru aceasta ultima varianta, firmele care se respecta pot masura gradul de umiditate in apartament si rezolva acest inconvenient. Cel putin asa se lauda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartamente alaturate neincalzite dinculeana dinculeana Buna ziua, Am si eu o problema . Locuiesc la etajul 3 al unui bloc care este debransat de la sistemul centralizat de caldura din anul 2003-2004. Aproape ... (vezi toată discuția)
Incalzirea unui apartament maria-mihaela maria-mihaela Buna ziua. Exista vreo lege prin care sa pot obliga un vecin din bloc, cu care am perete comun si care nu a locuit niciodata in apartament, in ultimii 8-9 ani, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, exista o reglementare legala referitoare la inchiderea ... Giulianisi Giulianisi Buna ziua, Exista o reglementare legala referitoare la inchiderea ferestrelor de la subsol pe perioada anotimpului rece? Locuiesc la parter si in fiecare ... (vezi toată discuția)