poate sa imi arate cineva o cere de divort pe cale amiabila?
trebuie sa fie redactata in biroul unui avocat, jurist, notar public?
sunt in prag de divort!!!!!!
sunt casatorita de 1 an si jumatate perioda in care nu am stiut cat castiga sotul meu , ce sume se afla in conturi , eu nu am lucrat , am avut grija doar de casa,
copii nu avem.
ce ma sfatuiti in cazul partajului?
Acum este important cine este parat si cine este reclamant in acest proces de divort? Daca sotul a depus cererea de divort, evident ca acesta are calitatea de reclamant, iar dvs. cea de parata.
Acum este important cine este parat si cine este reclamant in acest proces de divort? Daca sotul a depus cererea de divort, evident ca acesta are calitatea de reclamant, iar dvs. cea de parata.
prolema e ca am depus actele pentru divort de comun acord
amandoi am fost la tribunal impreuna
actele in asa fel au fost formulate pentru un divort pe cale amiabila
Oricum daca nu este o greseala la emiterea citatiei si mai este o noua actiune,partile vor fi intrebate care le este pozitia si apoi daca isi mentin pozitia cu privire la divortul de comun acord,cele doua cauze se vor conexa conform art.164 c.pr.pen.,avand identitate de parti si de obiect.
Divort
diana2007
Am problema si va cer ajutorul: Dup o casatorie de 20 ani, doamna x doreste sa intenteze divort. Nu au bunuri dobandite in urma casatoriei(au avut un ... (vezi toată discuția)