avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot obtine domiciliul copiilor la mine ca tata?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot obtine domiciliul copiilor la mine ca tata?

Cum pot obtine domiciliul copiilor la mine ca tata?
Cel mai recent răspuns: Anton-Valerian , utilizator 13:50, 27 Septembrie 2020
Eu am fost chiar ieri in alt oras in care am aflat ca se afla ea, băiatul cand m-a văzut a venit la mine și mi a spus bucuros că mergem acasa. Acum este cu mine si mi-e frică sa l duc la gradinita ca nu cumva mama lui sa vina sa-l ia si sa l tina iar inchis in casa.
Sotia mea este f pornită dar si bolnava psihic, cred eu. Fratele ei a încercat în acest an sa sinucidă de 2 ori,mai are o sora care s a sinucis acum 5 ani, mama si o alta sora a ei locuiesc impreuna, amandoua divorțat, De fiecare dată când sotia mea mergea la ele venea schimbată. Si cand s-a decis să cheme politia sa ma evacueze si apoi sa plece se întorsese de la ele...Acum ele locuiesc impreuna, sotia mea fiind f influențată de mama ei, deci nu cred intr o viitoare pace...

Ultima modificare: Duminică, 27 Septembrie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare sot truevio truevio Am asistat o multime de soti in dosare de divort cu minori. De fiecare data cand sotul(barbatul) doreste incredintarea minorului sunt trista. Nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Proces tutela comuna si domiciliu impotriva dorintei copilului radu67 radu67 Buna ziua, Situatie de fapt: -Sotia divortata si recasatorita(are un copil de aproape 12 ani la care are tutela exclusiva) -Actualul sot si-a gasit un loc ... (vezi toată discuția)
Copilul meu anamaria2oop anamaria2oop Buna seara nu sunt casatorita si am un copil,eu locuiesc in oras iar copilul il tin la tara cu mama mea pentru ca nu am cu cine sa il las acasa cat timp eu ... (vezi toată discuția)