avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Avem restantieri la intretinere care nu au ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Avem restantieri la intretinere care nu au platit ...

Buna ziua,
Avem restantieri la intretinere care nu au platit in ultimele 14 luni.
Ceilalti locatari dintre care sunt multi pensionari subventioneaza consumurile lor de apa admin, intretinere scara etc.
Ce putem face ?
Ni s-a spus ca nu avem sanse de casting daca ii chemam in judecata, data find situatia pandemiei.
Multumim
Ultima modificare: Luni, 19 Octombrie 2020
Gcerchia, utilizator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 09:00, 26 Octombrie 2020
Legislația va obliga sa dati în judecată proprietari cate au mai mult de 3 luni restante. Dureaza timp insa sansele de castig sunt 100% .
Nu exista obligatia de care pomeniti.
''Preşedintele sau administratorul asociaţiei de proprietari are
obligaţia solicitării notării în cartea funciară a debitelor mai vechi de 3
luni şi care depăşesc valoarea salariului de bază minim brut pe ţară
garantat în plată.''

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de administrare asociație de proprietari. ce se poate face dacă firma nu face niciun demers pentru recuperarea restanțelor locatarilor? stela chelner stela chelner Buna ziua Asociatia de proprietari a blocului are contract de administrare cu o firma pentru calculul chletuielilor de intretinere . In ultimi doi ani s-au ... (vezi toată discuția)
Problemă părți comune la bloc Nicom13 Nicom13 Tocmai ce am fost inundați cu apa in apartament, venită de pe scurgerea blocului. Vecina de sus spăla hainele la masina de spălat iar scurgerea, cel mai ... (vezi toată discuția)
Restituire fond rulment bună ziua! tocmai ce am vândut un apartament și aș vrea să ... magda1612 magda1612 Bună ziua! Tocmai ce am vândut un apartament și aș vrea să cer restituirea fondului de rulment. Când am adus vorba, administratorul mi-a zis că ... (vezi toată discuția)