avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Autovehiculele ce au fost radiate la cerere se mai pot ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Autovehiculele ce au fost radiate la cerere se mai pot imatricula ...

Autovehiculele ce au fost radiate la cerere se mai pot imatricula ?
Cel mai recent răspuns: 86Dany86 , utilizator 20:29, 19 Ianuarie 2022
Bună am cumpărat un autoturism radiat fiscal din 2018 am schimbat motorul am făcut rar -ul numai ca ma tot trimite de la o primărie la cealaltă ca nu vor să-mi stampileze
contractul de vinzare cumparare masina are certificat de radiere fiscal de la primăria de care a aparținut am jumătatea de talon și CI și am pe cartea mașini unde scrie radiata la cerere și stampilata într-un colt și la primăria de care aparțin eu (cumpărătorul noul proprietar) nu vor să o ia în evidenta ca contractul nu e semnat și astampilat de primăria care a radiato în 2018
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2022
86Dany86, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto radiat la cerere Cozmi Cozmi Buna seara tuturor. As avea si eu niste neclaritati,pt ca am tot auzit variante si variante despre aceasta discutie.. deci problema mea ar fi ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autovehicul radiat MYK272est MYK272est Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate inmatricula un autovehicul care a fost inmatriculat in romania. Acesta a fost radiat la cerere si proprietarul nu ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu probleme bursasiu06 bursasiu06 Am vandut o masina acuma 1 luna , si am uitat sa scriu in certificat ca o incredintez cumparatorului + cand ma-m dus la primarie dupa certificatul fiscal cu ... (vezi toată discuția)