Am o întrebare în legătură cu executarea silită. Este posibil să ajung într-o situație de executare silită pentru niste recalculări de impozite dintr-un alt stat EU. Ca idee până în momentul acesta au reușit să ajungă la o sumă de peste 150% din tot ce am câștigat pe contract. Sunt încă în contestații cu ei și cel mai probabil se va ajunge la judecată. Pe lângă calcule greșite de genul că au adunat brutul cu netul și au aplicat impozite, nici nu au dorit sa auda de vreo cheltuială și s-o scada din impozitul calculat de ei.
Dar să presupunem că se ajunge la situația de a li se da dreptate și se ajunge la executarea silită. Suma pe care ei o cer este extrem de mare. Tot ce dețin eu nu ajunge nici la 2-3% din valoarea cerută.
Ce se întâmplă în această situație? O poprire pe salariu ar putea recupera creanța cerută în vreo 150-200 de ani.
Nu se ajunge la nimic ,pot sa fie executate silit doar bunurile actuale sau cele care vor intra in patrimoniul dvs.Daca aveti grija și cumpărați masina pe numele soției,copilului sau ce bunuri mai agonisita dvs singurile venituri care pot sa fie poprite sunt cele salariale atat timp cat mai lucrați cu forme legale.
Executare silita
valina2014
Nu am mai platit rate la banca de aproape 4 ani pentru un credit ipotecar. Imi vin somatii, o data pe an, de la diversi executori judecatoresti. Inainte de a ... (vezi toată discuția)