avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clauza de Telemunca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clauza de Telemunca

Buna ziua,

La expirarea unor Acte adiționale cu clauza de telemunca, valabile de la ... pana la ..., pentru prelungirea clauzei, este corect daca se vor semna alte acte adiționale (identice cu cel initial) în care vor fi enumerate toate elementele clauzei de telemunca, cu valabilitate începând cu prima zi de cand nu se mai aplica actul inițial?

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2020
AndradaCristu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:54, 14 Decembrie 2020
Nu, nu exista aceasta posibilitate, am modificat tip contract - in CIMCT.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci nu aveti ce sa modificati... decat AA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca la domiciliu - telemunca Andreea944 Andreea944 Buna ziua, Legat de noua lege 81 din 30 martie, am cateva intrebari. Societatea noastra are angajati care lucreaza la domiciliu. Acest aspect este precizat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in legea 81/2018 se prevede "În cazul activității ... RamonaTache RamonaTache Buna ziua, In Legea 81/2018 se prevede \"În cazul activității de telemuncă, contractul individual de muncă conține (...) următoarele: (...) e) ... (vezi toată discuția)
Act aditional telemunca la cim andad andad In situatia actuala, daca o firma de software opteaza pentru ca fiecare angajat sa lucreze de acasa, este necesar sa se incheie un act aditional de telemunca ... (vezi toată discuția)