avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mama a stat in concubinaj 18 ani cu un barbat care a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mama a stat in concubinaj 18 ani cu un barbat care a decedat, ...

mama a stat in concubinaj 18 ani cu un barbat care a decedat, in apartamentul acestuia.el are ca rude 2 frati si 3 copii. Ce drepturi mai are privind apartamentul? Multumesc
Informația dvs este total eronată un fel de legendă urbană perpetuata pe la colțuri de diverși sfertodocti juridici.Se înscrie în seria ,"părăsirii domiciliului conjugal"si a altor aberatii transmise pe cale orală.

dutu33 a scris:

gresit dar ms oricum
eu stiam ca dupa 7 ani de concubinaj se imparte 5050%
ca si cum ar fi fost casatoriti da ms de raspuns

Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua va rog să-mi spuneți dacă la împărțirea unei ... mariaindre mariaindre Bună ziua Va rog să-mi spuneți dacă la împărțirea unei moșteniri exista situația ca cel care locuiește în casa,beneficiază de 10 ari teren în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa mi oferiți o soluție pentru următoarea ... racovita.cristina@yahoo.com racovita.cristina@yahoo.com Buna ziua, Va rog sa mi oferiți o soluție pentru următoarea situație. Urmează sa ma căsătoresc cu iubitul meu. Impreuna avem un copil de 6 ani ... (vezi toată discuția)
Dupa 31 ani de convietuire in concubinaj, nu ramai cu nimic? lidia.iordan lidia.iordan Buna ziua. Sora mea a trait in concubinaj cu un barbat, timp de 31 de ani. Acesta a decedat saptamana trecuta si noi amandoua ne am ocupat de tot, suportand ... (vezi toată discuția)