avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 o ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 o necesitate de interes national

Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național.
Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact cu publicul si toti politicienii care ocupa funcții publice.

Daca acestia vor deveni imuni la noul coronavirus va scădea semnificativ rata de infectare dar nu de tot.

La profesori necesitatea este maxima ca sa se poată începe școlile.

Elevii cred ca ar trebui si ei inclusi in prioritatea de interes național pentru ca in cazul în care acestia nu vor fi vaccinați isi vor infecta parintii si bunicii.
Daca vaccinarea a fi finalizata în decembrie 2020 in ianuarie 2021 ar putea începe școlile.

Daca cei vaccinați nu mai transmit virusul pandemia este pe sfert rezolvata.
Dar, depinde si cat timp va rezista imunizarea si daca la toti cei vaccinați efectul vaccinului va fi la fel ca durata in timp.
Nu am vazut niciun studiu pe acest aspect.

Stie cineva care este numărul acestora de mai sus si cate doze de vaccin ar fi necesare?
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Și fostul ministru al sănătăți, Nelu Tătaru, este chirurg și este depășit de asa ceva.
Și mulți alți medici care nu sunt virusologi sau imunologi.
Important este sa sti la ce te pricepi și acest lucru îl apreciez la.fostul ministru al sănătăți.

Daca ma pricepeam la Pfizer nu mai întrebam.
Acest articol mi-a venit singur, nu l-am cautat.

Pe de alta parte, nu mi-am propus niciodata sa trăiesc pana la 100 de ani și mereu fac calcule pentru un viitor relativ apropiat.

Tot nu am inteles dpv științific ce parere aveti.

Referitor la AstraZeneca stiti ca mereu am recomandat pentru tineri acest vaccin.
Practic, la.toti cei care nu ar exista risc sa ii ucidă Sars-Cov-2, ca să fiu mai explicit.
Se pot face calcule în funcție de greutate și alte asemenea lucruri care țin de sănătatea persoanei.
AstraZeneca creaza o reacție asemănătoare infectarii cu Sars-cov-2.

As mai avea o.curiozitate.
Daca ar fi posibila infectarea unei persoane cu un sigur virus nu ar fi o posibilă rezolvare?
Nu știu daca se poate face asa ceva dar bănuiesc ca asa s-ar activa anticorpii.
Un singur virus înseamnă ceva cât sa nu se afecteze organismul.

Cu cati virusi se infectau cobaii în laborator?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2021
Ce cantitate de virus nu ar constitui un pericol?
Știți ca, se afirma ca este esentiala cantitatea de virusi cu care este infectata persoana.
Ma refer la ipoteza in care virusul nu ar constitui un pericol desi el se multiplică.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Curios cum de postati tot ce va trece prin fata ochilor, dar intrebati ce parere au oamenii. Dvs. nici macar nu ati citit ce scrie in articol ?

Scrie ca (si) vaccinul dezvoltat de Pfizer e responsabil de tulpinile noi care va inspaiminta pe dvs. Prin urmare, dorinta de a va vaccina cu Pfizer va transforma intr-un posibil contributor la apartitia unor noi tulpini mai periculoase. Daca organismul dvs. vaccinat cu Pfizer obliga virusul sa faca o mutatie "inteligenta", atunci va fi si Romania pe harta tulpinilor destepte, cu tulpina Lascoschi.

Un alt articol pe tema asta:
[ link extern ]
Tot nu am remarcat sa fi răspuns la întrebare.
Pe mine nu ma impresionează pentru ca mutații se fac oricum.

Important este ca mutatia sa nu duca la.forme grave.
Scopul actual al vaccinului este acesta.

Nu zicea prof. Streinu Cercel prin martie sau aprilie 2020 ca trebuie sa învățăm sa trăim cu virusul?
La cat au eșuat autoritățile pare ca asta ar fi tot ce ne-a mai rămas.

Prof. Streinu Cercel a susținut mai înainte ca virusul nu poate sa se răspândească în toată lumea și arata cât de mic este Wuhan pe.glob...
Au ras toti din galaxie de el...La Cronica Cârcotașilor...
Și uite asa a ajuns parlamentar...
Supertare!

Cam la fel.si cu prof. RAFILA...

Neactionand cu celeritate virusul si-a văzut de treaba nestingherit.
România a mai pierdut o bătălie cu noul coronavirus cu toate restricțiile date aiurea.

Nu au avut scopul de a pune capăt transmiterii virusului ci de a se controla situatia la un mod după o zi pe alta.
Masurile.de.restrictie la asa ceva au dus după cum au fost aplicate.
Era vizibil ca virusul va continua sa circule fără restricții cu restrictiile legale impuse.
Și în ziua de astazi avem același lucru.
De la ora 23 la ora 22...
Credeți că ajuta cu ceva acest lucru?
Părerea mea o stiti în aceasta privința...pentru ca este la.fel ca si atunci când s-a făcut limitarea circulatiei la ora 23...

Ei au date si informații pe.care noi nu le avem și nici nu le.comunica public.
Urma o scădere naturala a numărului de infectari asa cum, acum, urmează o creștere majoră.

Din păcate, și cu vaccinarea s-a eșuat dar acolo era mult mai greu de reușit sa obții ceva concret.

Peste 33 000 de.oameni au refuzat vaccinarea cu AstraZeneca.
Nu puteau face public sa se vaccineze cine vrea în localitățile cu probleme mari?
Ar fi putut venii altii sa se vaccineze.
Au făcut asa ceva si mi-a scăpat mie?
Au avut câteva zile la.dispozitie ca sa facă asa ceva.
10 000.de.doze intr-o localitate mai mica poate insemna mult...
Stiti ce este interesant?
Acum ar trebui sa apara prof. Streinu Cercel și sa ne spună de vaccin.
L-au pus sa vorbească când nu avea de ce sa vorbească iar acum când este pe ceea ce știe el a dispărut.
As fi curios ce opinie științifică ar avea.

Dvs. v-ati vacinat cu Moderna sau cu Pfizer?

Au stabilit ceea ce era de asteptat în cazul rapelului în cazul AstraZeneca în situația refuzului vaccinării.
Se vor revacina după mai mult de 30 de zile cu alt vaccin.

,,Probabil că un interval de 4-8 săptămâni este unul rezonabil", a declarat coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, la Antena 3. "

[ link extern ]

Credeți că ar fi vreo problemă?

Alte discuții în legătură

Modelul suediei în abordarea pandemiei covid 19 va pare bun? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu prea au treaba suedezii cu stresul pandemiei de COVID 19. La ei se pot aduna 50 de.persoane cel mult.Nu prea vad logica. La.ei.scolile sunt deschise. Ei ... (vezi toată discuția)
Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)
Care teste rapide pentru detectarea virusului sars-cov-2 sunt ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Care teste rapide pentru detectarea virusului SARS-COV-2 sunt cele mai bune? Care teste pentru detectarea existentei anticorpilor in cazul virusul ... (vezi toată discuția)