avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... interdictie la locul de munca in perioada de preaviz ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

interdictie la locul de munca in perioada de preaviz ?

interdictie la locul de munca in perioada de preaviz ? ...in instiintarea de preaviz mi se spune ca voi beneficia de toate drepturile banesti si ca pot sa efectuez zilele de concediu dar e interzis accesul la locul de munca . ce inseama asta ca tebuie automat sa folosesc zilele de concediu ? preavizul e in art 73 a 1 ... defapt am depus plangeri pentru abuz si nerespectarea contractului si a legislatiei .... si m-am ales cu concediere ...
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2020
emiy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:13, 7 Decembrie 2020
Avand in vedere activitatea imputinata a fundatiei si reorganizarea fundatiei va comunicam ca incepand cu .. sunteti
in perioada de preaviz in conformitate cu prevederile art 73 alin 1 din legea nr 53/3003 (codul muncii) , urmand ca incepand cu data .. sa incetati activitatea in cadrul fundatiei noastre conform art 65 al 1 53/2003 (codul muncii) Pe parcursul termenului de prezviz aveti toate drepturile banesti care decurg din contractul individual de munca, se pot efectua zile de concediu de odihna neefectuat pana in prezent. dar v-a fi interzis accesul la sediul fundatiei
Este o sintagma cam atipica " v-a fi interzis accesul la sediul fundatiei " .... mergeti si va luati/predati lucrurile .. dupa care decideti daca depuneti sau nu cerere de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz carmenistan carmenistan Buna ziua, Sint un salariat care urmeaza a fi disponibilizat in urma restructurarii de la CFR.Marfa deoarece unitatea in care lucram deocamdata se va ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatului concediat FLORYANNA FLORYANNA Buna ziua! In luna martie a acestui an(16 martie),am inceput activitatea la o fundatie de produse naturale din Ploiesti ca vanzator-gestionar,dar nu mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare mihaelaak mihaelaak Buna ziua, In urma cu o saptamana am fost disponibilizata, iar acest lucru mi s-a adus la cunostina cu 2 zile inainte de a intra in previz. Compania nu are ... (vezi toată discuția)