avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua , am si eu o problema cu o societate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua , am si eu o problema cu o societate comericiala. Adica ...

Buna ziua , am si eu o problema cu o societate comericiala. Adica mai exact un magazin universal, acest magazin este in uscatorul blocului si are o extindere de circa 7x4 m iar ca si acoperis acest magazin este facut din material plastic tip copertina , la ploaie este foarte deranjant. Am discutat cu proprietarii si nu vor sa modifice acel acoperis.
Mentinez ca stau exact deasupra si apa de la ploaie pot spune ca mi-a udat peretele pana la geam
Mentionez ca sunt proprietarul apartamentului de circa 4 ani. Si de la ploaie /zapada am facut egrasie pe acel perete
Ultima modificare: Vineri, 11 Decembrie 2020
Florinmoise, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florinmoise , utilizator 11:42, 14 Decembrie 2020
Multumesc de raspuns. Acoperisul este facut de peste 20 de ani , solutia este doar instanta daca ei au autorizatie la acea constructie ?

trandafir2 a scris:

Da, se intelege ce este o copertina, stim cum arata, iar explicatiile dvs sunt bune.
Faceti inca o petitie la primarie si la disciplina in constructii, vedeti daca exista autorizatie de construire pt acea copertina, etc si daca nu se rezolva trebuie sa promovati o actiune in instanta, simplu si complicat. Succes!


Si prin cum arata acea copertina am vrut sa arat modul in care ea este pozitionata pe apartamentul meu. Aduca ca si "hotar" ea este pe o parte din apartamentul meu. Cam de la genunchi in jos. Asta ca idee cat de sus sa ridicat cu ea
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Decembrie 2020
Florinmoise, utilizator
Daca situatia are peste 20 de ani, este un pic complicata treaba,
cu alte cuvinte ati cumparat un imobil intr-o anumita stare la data cumpararii,
insa chiar si asa exista temeiuri pentru o rezolvare in instanta,
desi ideal ar fi sa o rezolvati amiabil.
Daca veniti acolo cu o placare de polistiren, de sus in jos, peste *hotarul* ala, linia aia, pe care se uda peretele, nu ar fi o solutie?
Ati incercat sa apelati la un constructor pentru o parere?
Sincer am renuntat sa ma mai milogesc de ei. Am discutat chiar joi cu ei dar ei sunt fermi convinsi ca daca facem burlane ( implica toata scara ) se rezolva problema. Problema nu se rezolva cu burlane la acoperis , pentru ca peretele este deja varza , izolatia este facuta de multi ani si cred ca nu mai tine. Problema este ca vreau sa o coboate sub "hotar" daca se poate, sa imi schimb izolatia cu una mai groasa ( 10 cm )
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Decembrie 2020
Florinmoise, utilizator
Deci in afata de instanta nu pot altfel ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme burlan crisss2011 crisss2011 Buna ziua Am cumparat acum o luna un apartament la etajul 4. Acesta are sarpanta deasupra facuta acum multi ani , nu stiu daca este facuta cu autorizatie nici ... (vezi toată discuția)
Bună seara,am o problema cu o construcție etaj, în spatele ... PANITA ROXANA PANITA ROXANA Bună seara,am o problema cu o construcție etaj, în spatele casei mele care e pe răzor.Mentionez ca nu știu exact distanta la care s-a construit,dar ... (vezi toată discuția)
Cine plateste reparatia la acoperisul blocului mansardat ovidiu1984 ovidiu1984 Buna seara. Am cumparat un apartament la mansarda.Doresc sa stiu daca am probleme cu acoperisul cine plateste?Presedintele asociatiei a spus ca terasa ... (vezi toată discuția)