avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara, este posibil ca un angajator să dea o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara, este posibil ca un angajator să dea o decizie de ...

Bună seara, este posibil ca un angajator să dea o decizie de concediere unui angajat pe motiv de restrângere a activității și în aceeași zi să angajeze pe perioadă nedeterminată un alt angajat care era pe perioadă de probă de 30 de zile?
Cel mai recent răspuns: LOPY , utilizator 21:49, 23 Decembrie 2020
Corect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca christina_0621 christina_0621 Buna ziua, Am fost angajata la un centru medical pe postul de receptioner pe o perioada de 2 luni de proba, dupa care am semnat contract pe perioada ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - reintegrare efectiva pe functie, in urma unei hotarari judecatoresti definitive Ciobanu Neculai Ciobanu Neculai V-as ruga sa ma ajutati cu o opinie juridica, in sensul daca se poate considera o reintegrare pe functie drept una efectivă pe post în sensul Codului muncii, ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post msc_angela msc_angela Buna ziua, Am o problema pe care v-as ruga sa mi-o lamuriti, daca se poate. Sunt angajata la o firma, iar acum o luna am reusit si l-am angajat si pe sotul ... (vezi toată discuția)