Revin si eu cu o intrebare poate administratorul sa treaca la intretinere pe cineva, problema este in felul urmator, fratele meu a s-a apucat de o curatenie capitala la locatia unde este proprietar, inregistrat la fisc, si platitor de intretinere la locatia lui, datorita de amploarea lucrarii si extinderea ei, nu am mai putut locui acolo, si a venit sa stea cu mine de vreo 2 luni, intrebarea mea e normal ca el sa plateasca, sau ma rog eu sa platesc pt el deoarece mi-a fost trecut la intretinere el are adresa fiscala in alta parte, este platitor, proprietar in alta locatie unde plateste odata intretinere, intrebarea mea e cum face nea administrator dovada ca el sta la mine cand el are alta adresa in buletin la el nu pe adresa mea eu nu il am trecut la fisc,adresa unde e obligat sa plateasca tot, e normal sa plateasca si la mine, e normal sa platesti daca esti inregistrat la alta locatie că, fuzic nu poti locui in doua locuri deodata mentionez ca nu e el proprietar si pe adresa mea,
anatiti
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Trebuia sa ceara sa fie scos de la plata pe persoane acolo unde nu sta si sa fie trecut la intretinere, pe persoane, unde a venit sa stea daca a depasit 15 zile. Asa spune legea 196/2018. Deci este corect trecut la intretinere daca sta la dv. de 2 luni.