avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog din suflet sa-mi raspundeti : Am o casa pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog din suflet sa-mi raspundeti : Am o casa pe numele meu ...

Va rog din suflet sa-mi raspundeti : Am o casa pe numele meu am facut un copil fiind necasatorita daca fac act pe numele copilului concubinul poate beneficia de pe urma copilului cota parte la casa ?
Ultima modificare: Vineri, 18 Decembrie 2020
Elisa eli, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 02:10, 21 Decembrie 2020
Concubinul doreste asa deoarece Eu l-am dat afara in urma unei certi si doar asa El se va intoarce sa crestem copilul impreuna
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
sa nu se intoarca. Nu are cum sa se intoarca conditionat. se intoarce daca el vrea si daca dvs vreti sa il primiti.
relatia dvs nu are legatura cu casa.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Complet de acord cu ce s-a scris mai sus. Este clar ca urmarese interese nu tocmai ortodoxe. Urati-i succes in alte directii.
Elisa eli a scris:
Ma preseaza concubinul sa trec casa pe numele copilului !

Intaresc si eu ce s-a scris mai sus.
NU faceti o asemenea treaba, caci este in dezavantajul copilului si al dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre contract de vanzare cumpare eu si eu eu si eu Buna ziua, sunt MMD nu imi pot da numele Va rog am si eu o intrebare.Eu am acte pe casa de vanzare cumparare ,am 2 baieti unul casatorit si are un copil iar ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate in concubinaj EpureDana EpureDana Buna ziua. Sunt intr-o relatie cu o persoana care a divortat in anul 2015 ca si mine. Am achizitionat o proprietate impreuna in cota de 50/50%. In conditiile ... (vezi toată discuția)
Testament sau donatie? GeaninaC GeaninaC Buna ziua, am cateva intrebari despre o situatie cam incurcata, multumesc mult oricui imi poate da raspuns la intrebarile mele. Am plecat din tara in 2008 ... (vezi toată discuția)