avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... An nou fericit! Eu si sotul suntem in divort... De ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

An nou fericit! Eu si sotul suntem in divort... De comun acord ...

An nou fericit!
Eu si sotul suntem in divort...
De comun acord eu ca mama vreau tutela fetei...absoluta daca se poate! Este posibil sa o obtin?
Avocata sotului spune ca nu!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:37, 3 Ianuarie 2021
Divortul este deschis...in octombrie cand am fost la proces sotul a zis ca renunta la fetita si este deacord cu tot...nu vrea sa se ocupe de ea. Atunci judecatorul mia spus sa refac o cerere de comun acord semnata de noi doi...si in care sa specific ca doresc fetita... sotul a spus chiar si la fetita in fata ca nu o vrea... pe langa toate astea el nu se ocupa de ea e tot plecat...micuta avand 10 ani nu poate sta cand cu bunica paterna cand cu matusa etc...
Soțul să facă toate aceste declarații în fața judecătorului, să semneze, și așa poate aveți șansa să obțineți autoritatea părintească exclusivă. Conformați-vă sfatului dat de judecător. Ceea ce susțineți că declară soțul, scrieți în cererea comună, și semnați-o amândoi.
Ultima modificare: Duminică, 3 Ianuarie 2021
Dapix, utilizator
Atunci judecatorul mia spus sa refac o cerere de comun acord semnata de noi doi.

Si?
micuta avand 10 ani nu poate sta cand cu bunica paterna cand cu matusa etc...

De ce sa stea cu bunica sau matusa?

Sotul a spus ceea ce doreste in fata judecatorului! De aceea judecatorul a spus sa refac cererea de divort sa fie de comun acord si sa cer fetita in scris ca apoi sa semneze tatal.
Dapix a scris:

Soțul să facă toate aceste declarații în fața judecătorului, să semneze, și așa poate aveți șansa să obțineți autoritatea părintească exclusivă. Conformați-vă sfatului dat de judecător. Ceea ce susțineți că declară soțul, scrieți în cererea comună, și semnați-o amândoi.

si ati facut asta, sau de fapt ce doriti sa stiti ?

Alte discuții în legătură

Ce acte imi trebuie si cum obtin hotararea judecatoreasca de incredintare a unui minor? GeorgiAnaSofia GeorgiAnaSofia Buna ziua. Fetita mea are 1 an, locuieste exclusiv cu mine, tatal nu plateste pensie, nu se intereseaza de ea, nu o viziteaza. A recunoscut-o, este in ... (vezi toată discuția)
Excluderea din drepturile parintesti Monica_Nuta Monica_Nuta Buna ziua, As dori sa stiu cum se poate obtine excluderea din drepturile parintesti a sotului meu, de care tocmai divortez, in 17 .04.2015 avem a doua ... (vezi toată discuția)
Custodia daca tatăl e plecat Gaby1985 Gaby1985 Buna ziua,in legătură cu,custodia între soti in cazul divortului;tatăl e mereu plecat in strainatate,aprox o luna plecat,doua sapt acasa,si vrea custodia ... (vezi toată discuția)