avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... An nou fericit! Eu si sotul suntem in divort... De ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

An nou fericit! Eu si sotul suntem in divort... De comun acord ...

An nou fericit!
Eu si sotul suntem in divort...
De comun acord eu ca mama vreau tutela fetei...absoluta daca se poate! Este posibil sa o obtin?
Avocata sotului spune ca nu!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:37, 3 Ianuarie 2021
Vreau sa stiu in ce masura pot obtine tutela fetei!
nu e vorba de tutela, vi s-a mai explicat, ci de autoritatea parinteasca.
Dvs stiti mai bine ce s-a discutat la proces si ce v-a zis judecatorul, deci nu putem aprecia in ce masura sau care sunt sansele ca judecatorul sa hotarasca ca numai dvs sa exercitati autoritatea parinteasca. Oricum, faceti cum a zis, mai departe, pe baza probelor depuse, judecatorul ia dupa cum crede, cea mai buna solutie pt copil.

Ultima modificare: Duminică, 3 Ianuarie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte imi trebuie si cum obtin hotararea judecatoreasca de incredintare a unui minor? GeorgiAnaSofia GeorgiAnaSofia Buna ziua. Fetita mea are 1 an, locuieste exclusiv cu mine, tatal nu plateste pensie, nu se intereseaza de ea, nu o viziteaza. A recunoscut-o, este in ... (vezi toată discuția)
Excluderea din drepturile parintesti Monica_Nuta Monica_Nuta Buna ziua, As dori sa stiu cum se poate obtine excluderea din drepturile parintesti a sotului meu, de care tocmai divortez, in 17 .04.2015 avem a doua ... (vezi toată discuția)
Custodia daca tatăl e plecat Gaby1985 Gaby1985 Buna ziua,in legătură cu,custodia între soti in cazul divortului;tatăl e mereu plecat in strainatate,aprox o luna plecat,doua sapt acasa,si vrea custodia ... (vezi toată discuția)