Ajutati-ma va rog cu un sfat pentru urmatoarea situatie:
Am semnat un act aditional la cartea de munca in care se prevedea o o marire a salariului lunar brut. Actul a fost vizat de ITM Bucuresti in 12.06.2006, urmand ca efectele lui sa se produca din 01.06.2006.
1. Desi am semnat 2 exemplare, cate un exemplar pentru fiecare parte, n-am primit nici pana acum (30.07.2006) exemplarul meu.
2. Actualizarea salariului nu s-a inregistrat in cartea mea de munca nici pana acum.
3. In situatia mea sunt si toti ceilalti colegi din firma unde lucrez.
Va rog, dati-mi o explicatie pentru asa o situatie: cine nu si-a respectat obligatiile: firma sau ITM Bucuresti ? Ce interes poate avea firma din aceasta situatie (plati mai mici de taxe sau impozite) ? Ce trebuie sa fac eu pentru a obtine inregistrarea in cartea de munca ?
Am nevoie de un sfat din partea voastra.Am lucrat la o firma din martie 2006 am avut contract de munca abia in 15 iulie 2006 si nici nu stiu daca mi s-a operat cartea de munca.In luna decembrie ,din cauza unor probleme de sanatate am decis sa intrerup munca prin preaviz..am fost anuntata ca s-a facut inventarul