Exact asta vreau eu sa fac sa renunț la permisul de conducere britanic( care nu mai este valabil dar in românia apar ca este valabil) si sa fac scoala de șoferi din nou. Legislația din uk e diferita de cea din românia. Dacă în decursul primilor 2 ani de cand ai permisul de conducere britanic ai mai mult de 6 puncte duce la anulare si faci scoala iar. Eu vreau sa fiu sters din baza de date din românia cu permis valabil englezesc sa pot face scoala de șoferi din nou. Se poate acest lucru?
latka a scris:
Ba e anulat, ba e suspendat, ba nu mai e suspendat, ba am un permis provizoriu, ba trebuie sa merg la scoala....
Un singur lucru e cert, cit timp apare mentiunea in baza de date de aici ca aveti deja un permis valabil, n-o sa puteti obtine inca unul, in Romania.
Rezolvati-va problema in UK, va ispasiti pedeapsa si va redobinditi dreptul de conducere, sau, conform legii de acolo (nu stiu care) incercati sa renuntati la dreptul de conducere ( cu act eliberat de autoritati), pentru a mai putea aplica de permis in Romania.
End of story !