avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! As dori sa va adresez o intrebare daca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! As dori sa va adresez o intrebare daca sunteti amabili ...

Buna ziua!
As dori sa va adresez o intrebare daca sunteti amabili sa-mi raspundeti.
Am luat un cretit in 2012 pe care nu l-am putut plati la timp si in 2015 am fost executat silit,popririe pe salariu 1/3 pana in primavara lui 2017 cand mi s-a ridicat poprirea.mentionez ca in perioada asta de 2 ani de zile in care am fost executat silit eu am platit datoria pe care o aveam de platit conform sentintei judecatoresti!
La cateva luni am primit instiițare de la cruk(banca cică a vandut creantele) ca as mai avea de plata 5000 lei reprezentand dobanzi si penalizari care nu au fost aplicate pe perioada popririi(spun ei).
Din 2017 pana in prezent primesc doar mesaje de la cruk cum ca ma vor executa din nou silit pentru acea datorie pretinsa de ei...nu am mai platit nimic in acest interval...ce este de facut?
Multumesc mult
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2021
Flovyo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 18:17, 22 Ianuarie 2021
La mine problema sta putin diferit...
Am fost executat silit,poprire pe salariu 2 ani....apoi s-a ridicat poprirea...dupa cateva luni m-a sunat o domniță de la eos ksi ca mai am sa le dau suma de 5300 peste ce am platit pe motiv ca pe timpul cat am fost executat s-au adunat suma respectiva repezentând dobanzi si penalizari...se intampla in 2017 asta.
2015-2017 am platit prin poprire tot ce trebuia platit...
Din 2017 pana in prezent m-au tâmpit cu telefoane,cu mesaje...ca ma executa silit daca nu platesc....pffff
Parerea mea este ca atata vreme cat s-a executat o sentinta definitiva in totalitate iar eos, kruk sau alti sarlatani de genul asta nu erau parte in dosar, ar trebui sa discutati cu banca si sa va explice de unde pana unde au ajuns datele dvs. la societatile de recuperare. In urma explicatiilor, va reintoarceti aici si vedem ce se poate face. Depinde si ce scrie in sentinta desi nu vad ce ar putea scrie, de asa natura incat sa se mai calculeze dobanzi si penalitati din moment ce suma executata a fost platita la timp si corect iar executorul si-a incheiat dosarul. ori e o eroare ori e ceva ce va scapa sau nu ati povestit aici.

Flovyo a scris:

La mine problema sta putin diferit...
Am fost executat silit,poprire pe salariu 2 ani....apoi s-a ridicat poprirea...dupa cateva luni m-a sunat o domniță de la eos ksi ca mai am sa le dau suma de 5300 peste ce am platit pe motiv ca pe timpul cat am fost executat s-au adunat suma respectiva repezentând dobanzi si penalizari...se intampla in 2017 asta.
2015-2017 am platit prin poprire tot ce trebuia platit...
Din 2017 pana in prezent m-au tâmpit cu telefoane,cu mesaje...ca ma executa silit daca nu platesc....pffff

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eos ksi Flovyo Flovyo In 2013 am contactat un credit pe care nu am putut sa-l platesc iar in 2015 am fost executat silit si mi s-a instituit poprire pe salariu in urma unei decizii ... (vezi toată discuția)
Poprire cont eos ksi oanaelena08 oanaelena08 La inceputul anului acesta, 2017, m-am trezit ca primesc sms de la banca unde am avut cont de salariu deschis, cum ca mi s-a pus poprire de catre un birou de ... (vezi toată discuția)
Cerere actualizare balanta Bogdan7810 Bogdan7810 Buna seara, am avut pana azi o poprire pe salariu. Dupa primirea fluturasului am discutat cu executorul care mi-a spus ca mai e o diferenta de 152,19 lei ... (vezi toată discuția)