avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Ma aflu in proces de tagada paternitate cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Ma aflu in proces de tagada paternitate cu soțul ...

Bună ziua! Ma aflu in proces de tagada paternitate cu soțul meu.....el nu este tatal biologic al copilului, acesta a facut dupa ce i- am spus ca nu este el tatal...fara stirea mea analize pe la un laborator din care reiese acest lucru...ca nu este tatal biologic....el a distribuit pe rețelele de socializare aceste analize....intrebarea mea este: are acest drept?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:20, 17 Ianuarie 2021
Așteaptă sa se incheie procesul de tagada paternitate.......mi- a spus el...pur si simplu....ca voi plăti despăgubiri! Am uitat sa precizez ca in acesti ani el a plecat la lucru in strainatate.......a revenit cand am deschis eu procesul de divort......

gi-jane2 a scris:

acum a cerut si in Instanță

exact ce a cerut ? Daca nu a cerut despagubiri, nu mai poate cere apoi.
deoarece vrea cu orice preț sa câștige......are si martori mincinoși.

ce vrea mai exact ?

Raportați mesajul lui rețelelor de socializare și solicitați ca mesajul să fie șters. Faceți dovezile necesare privind interesul dvs.
Da. Acum a cerut si in Instanță....el vrea testul legal, decaderea din drepturile de tată, radierea numelui sau din certificatul de naștere al copilului si cheltuieli de judecată.....


gi-jane2 a scris:

acum a cerut si in Instanță

exact ce a cerut ? Daca nu a cerut despagubiri, nu mai poate cere apoi.
deoarece vrea cu orice preț sa câștige......are si martori mincinoși.

ce vrea mai exact ?

el vrea testul legal, decaderea din drepturile de tată, radierea numelui sau din certificatul de naștere al copilului si cheltuieli de judecată.....


e firesc ce cere, [ana aici, e normal.
Despagubiri poate cere la divort.
va veti apara concret atunci, in functie de ce cere, daca va cere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati cu un sfat! sunt in proces de tagada paternitate, ... Jane14 Jane14 Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Sunt in proces de tagada paternitate, inaintat de sotul meu! Copilul nu este al lui, s a nascut in timpul căsătoriei, dupa ... (vezi toată discuția)
Buna seara! va rog sa ma ajutati cu un sfat! sunt in proces de ... Jane14 Jane14 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Sunt in proces de tagada paternitate, inaintat de sotul meu! Copilul nu este al lui, s a nascut in timpul ... (vezi toată discuția)
Divort care nu se mai termina si copil nascut in afara casatoriei ContSters213170 ContSters213170 Sunt casatorita din 2004 cu un cetatean strain, sotul meu a parasit tara in 2006, iar in 2008 am inceput divortul care dureaza pana in ziua de azi. Nu mi-am ... (vezi toată discuția)