avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Acordare garantie la produs castigat la un concurs...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Acordare garantie la produs castigat la un concurs...

Buna ziua!

As dori sa stiu si eu daca mi se poate acorda garantie la un produs castigat la un concurs in urma caruia am obtinut chipurile o garantie dar nu si acte de vanzare-cumparare legate de acesta evident... In actul de garantie primit scrie ca avem nevoie atat de actul de garantie cat si de documente de plata in original...:)) Deci se mai poate acorda garantie in cazul acesta?

Produsul a fost importat din afara de catre firma cu concursul si cred ca factura de plata pe numele firmei a fost rupt la predare... eu unu nu am primit nici un act de plata:(
Ultima modificare: Joi, 31 Decembrie 2009
Iulian81, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian81 , utilizator 21:18, 5 Ianuarie 2010
Garanţia se acordă conform legii în orice condiţii.
Pai da, adica de comerciantul produsului, nu de organizatorul concursului.
Deci hartia de garantie cand ti se da iti vine cu bonul fiscal atasat...#-o ... cel putin asa am eu 2 garantii de la 2 produse electrocasnice... Ei bine la produsul de la concurs lipseste bonuletul evident ca nu am platit nimic pe el... Cred ca se acorda garantie la mica intelegere cu cel de la care s-a cumparat produsul in cazul meu cred ca exact cel ce a si organizat concursul fiind importator de asa ceva... probabil trebuie sa-l aiba inregistrat/marcat intr-un fel!
Ultima modificare: Marți, 5 Ianuarie 2010
Iulian81, utilizator
Garanţia se acordă de cel care de la care consumatorul a achiziţionat produsul.Vă rog să faceţi o adresă de sesizare către ANPC şi să ne prezentaţi punctul lor de vedere.
ANPC...:)) nu am ajuns asa de disperat...

Alte discuții în legătură

Garantia la produse castigate in cadrul unui concurs/tombola TatianaCiurbirau TatianaCiurbirau Buna ziua. Am castigat, la o extragere, un aparat electrocasnic care mi-a fost livrat prin curierat. Nu am primit vreo factura sau vreo chitanta din moment ... (vezi toată discuția)
Solutionare reclamatie anpc, domo talidapop talidapop In urma cu o saptamana am depus la ANPC o reclamatie importiva companiei DOMO, care nu ne-a furnizat actele aferente produselor achizitionate (certificat de ... (vezi toată discuția)
Cum interpretam 449/2003 ? raspuns hilar pop sorin pop sorin Buna ... Am achizitionat un produs de uz indelungat, nu am primit certif. de garantie chiar daca am cerut in mod expres. La sesizarea mea, ANPC decide ca ... (vezi toată discuția)