As dori sa stiu si eu daca mi se poate acorda garantie la un produs castigat la un concurs in urma caruia am obtinut chipurile o garantie dar nu si acte de vanzare-cumparare legate de acesta evident... In actul de garantie primit scrie ca avem nevoie atat de actul de garantie cat si de documente de plata in original...:)) Deci se mai poate acorda garantie in cazul acesta?
Produsul a fost importat din afara de catre firma cu concursul si cred ca factura de plata pe numele firmei a fost rupt la predare... eu unu nu am primit nici un act de plata:(
Deci hartia de garantie cand ti se da iti vine cu bonul fiscal atasat...#-o ... cel putin asa am eu 2 garantii de la 2 produse electrocasnice... Ei bine la produsul de la concurs lipseste bonuletul evident ca nu am platit nimic pe el... Cred ca se acorda garantie la mica intelegere cu cel de la care s-a cumparat produsul in cazul meu cred ca exact cel ce a si organizat concursul fiind importator de asa ceva... probabil trebuie sa-l aiba inregistrat/marcat intr-un fel!
Garanţia se acordă de cel care de la care consumatorul a achiziţionat produsul.Vă rog să faceţi o adresă de sesizare către ANPC şi să ne prezentaţi punctul lor de vedere.