Buna seara,
In urma procesului de partaj, am pierdut casa si am fost executata silit, cu poprire pe cont in banca.
Urmare a recuperarii prejudiciului integral , din vanzarea apartamentului in anul 2013,, am achitat integral valoarea titlului executoriu. Ulterior mi am inchis si conturilr la banca.
Anul trecut am fost la o banca sa mi deschid un cont curent.
D na de la banca mi a spus ca am poprire in banca, din 2012.
I am spus ca suma am achitat-o , dar mi a cerut o adresa de la executor de deblocare a contului.
Am mers la executor si mi a dat in original adresa de deblocare cu data de inregistrare din 2012. Aceeasi adresa de acum 7 ani!
Adevarul este ca nu am de la executor nici o adresa ca am achitat datoria si mi s a inchis dosarul.
Rugamintea mea este, ce trebuie sa fac sa nu ma mai trezesc din cand in cand cu aceasta executare silita abuziva, .
Ce documente trebuie sa mi dea executorul , sa l oblig , astfel incat sa obtin incetarea executarii silite definitiv., Astfel incat nici un act de executare silita sa nu se mai poate indrepta impotriva mea.
Dar aceste dosare, sume , nu se prescriu?
Cu stima,
Multumesc
executarea silita a incetat, doar ca trebuie sa ii cereti executorului procesul verbal.
daca nu a incetat, nu aveti ce face la executor, ci doar in instanta.
Executare silita
Carmen Fica
In urma cu 10 ani am fost administrator al unui IMM ce a intrat in insolventa . Creditor principal - Raiffeisen Bank , cu ipoteca asupra unui imobil a carui ... (vezi toată discuția)