avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acum 10 ani am nascut si nu am mai primit bani de la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acum 10 ani am nascut si nu am mai primit bani de la patron

in luna august am ramas insarcinata,in septembrie an fost angajata cand dupa 2 saptamani mi-sa facut rau fiin necesara internarea la maternitate dupa care am fost nevoita sa raman in risc maternal.Patronul mi-a platit concediul de risc maternal pana in martie cand mi-a incheiat contractul de munca.spuneti-mi va rog daca trebuia sa imi plkateasca pana am nascut si daca trebuia sa mi-se plateasca ceva mai departe. multumesc
Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2021
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: cenusereasa , utilizator 18:58, 31 Ianuarie 2021
Detaliati exact : de cand si pana cand ati lucrat la acest patron , data prezumata a nasterii si ce statut ati avut in ultimii doi ani anteriori acestei date.
Bună ziua, am lucrat din septembrie2011-1aprilie2012 la acest patron. Din octombrie 2011 am întrat în sarcina cu risc pana în luna martie inclusiv. Anterior am lucrat în Germania 1an la abator 2 8 iunie 2010-30iunie2011,1august - 31la o patiserie dar pentru ca nu pot sta în căldură am renunțat.
Vorbiti de o perioada anterioara de peste 10 ani !?

Reiterez:
Cand ar trebui sa nasteti ?

In ultimii doi ani anteriori de data nasterii, ce statut ati avut?
Aproximativ 10 ani.
Cum v-am mai spus, după așa perioadă nu mai aveti ce face...
Pașii ce ar fi trebuit urmați sunt cei din postarile mele anterioare...
Puteți reveni cu întrebări dacă mai doriți sa aveți un bebe si vreți sa știți ce drepturi si obligatii aveți, in acest caz nu mai aveti ce face.

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal cosmina_marina cosmina_marina Buna seara ! Pot beneficia de concediu de risc maternal daca am fost 6 luni lucrate anul acesta ? Am o pauza de aproape 1 an de la fostul loc de munca muncă ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani klaudita klaudita daca stagiul de cotizare de 12 luni se implineste la 4 luni dupa ce s a nascut copilul mai pot beneficia de indemnizatie pana face copilul 2 ani?multumesc ... (vezi toată discuția)
Sarcina si cim pe perioada determinata GabrielZRX GabrielZRX Buna ziua, Sotia mea este insarcinata in 15 saptamani actual si are un CIM pe perioada determinata cu data incheierii pe 09.06.2017, privind situatia actuala, ... (vezi toată discuția)