avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demersuri avocatul poporului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demersuri avocatul poporului

Cum am putea sa fortam avocatul poporului sa faca demersuri de schimbarea a legii 165/2018 in care " Tichetul de masa este valabil in anul calendaristic in care s-a emis, cu exceptia tichetului emis in perioada 1 noiembrie-31 decembrie , care poate fi folosit pana la 31 decembrie anul urmator ?
Cel mai recent răspuns: alexstaneci , utilizator 15:53, 25 Mai 2021
Detaliati mai clar nelamurirea dvs ... nu se prea intelege
Credeam ca am fost clar : in aceasta Lege se prevede ca banii se fac venit la bugetul statului daca nu sunt folositi pana la sfarsitul anului . Aceasta este o forma de confiscare , si , ca atatea alte legi au fost declarate neconstitutionale . Exemplul cel mai elocvent este ca daca ai venituri declarate si pentru care ai platit taxe ( bonurile de masa ) se confisca daca nu le cheltui pana la sfarsitul anului , dar daca ai venituri pe care nu le poti explica , nedeclarate , nu se poate atinge nimeni de ele ( in Romania!) Acesta este statul de drept , cu justitia care are ca scop doar salvarea clientelei ce e formata din grosul celor certati cu legea ? Eu reclam principiul ei , nu aplicare in mod eronat sau discriminatoriu mie , caz in care ar trebui sa merg la alta institutie , nu la avocatul po .... ului
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2021
alexstaneci, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare de neconstituționalitate interval interval Buna ziua, O lege este in vigoare. Daca consider ca are prevederi anticonstitutionale, pot sa o conestez la Curtea Constitutionala? Multumesc pentru ... (vezi toată discuția)
Cresterea tva (la 24%) este neconstitutional Stefan021 Stefan021 Cresterea TVA la 24% (propus de guvern) pentru [u]anul in curs[/u] pot fi considerat neconstitutional... TITLUL I Dispozitii generale /CAP. II ... (vezi toată discuția)
Care este procedura de ridicare a unei exceptii de neconstitutionalitate? robintel robintel Buna ziua, Considerand ca OUG 114/2013 aduce atingere unor principii constitutionale prin formularea: \\"luându-se în considerare imperativul ... (vezi toată discuția)