avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! As dori sa-l scot de la intretinere pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! As dori sa-l scot de la intretinere pe sotul meu deoarece ...

Buna ziua! As dori sa-l scot de la intretinere pe sotul meu deoarece acesta este plecat din februarie pana in noiembrie. Am discutat cu administratorul si mi-a zis ca pentru aceasta imi trebuie semnaturile tuturor chiriasilor din blocul meu ceea ce pana acum nu mi-a cerut acest lucru. S-a dat vreo lege legat de acest aspect? Pana acum ori de cate ori sotul meu pleca si venea acasa il treceam/scoteam de la intretinere doar vorbind cu administratorul. Tin sa precizez ca in ultimul timp m-am certat cu administratorul din cauza unor abuzuri pe care acesta le face. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:04, 8 Februarie 2021
Va multumesc foarte mult tuturor pentru raspunsurile date.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererea trebuie aprobata daca nu au dovezi certe ca persoana ar locui acolo.
Vecinii nu au nicio competenta legala cu privire la aprobarea cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin cu datorii si intretinere platita din banii celorlalti propietari m2gica m2gica Buna ziua . In blocul nostru se afla un \"vecin\" al carui apartament va fi pus in vanzare ,prin hotarare judecatoreasca, datorita incapacitatii acestuia de a ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii Marian.b13 Marian.b13 Prietena mea locuieste la mine dar plateste intretinerea la parintii ei, acolo unde figureaza la intretinere. Administratorul blocului unde locuiesc eu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu acordul asociatiei pentru montarea unei centrale alicep alicep Buna dimineata. Ce pot face daca asociatia de LOCATARI(da,mai exista!),de fapt administratorul care face legea la noi in bloc,refuza sa-mi semneze adeverinta ... (vezi toată discuția)