avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intoarcere din ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intoarcere din ccc

Am fost in concediu crestere copil.Copilul a implinit 2 ani pe 10 dec. 2009. Postul care l-am avut anterior nu mai este valabil-reprezentant vanzari, magazinul a fost inchis, mentionez ca societeea mai are un restaurant. As putea beneficia de somaj daca au trecut 20 de zile de la implinirea celor 2 ani ai copilului si eu nu m-am prezentat la societate sa iau legetura cu patronul?nu sunt in relatii tocmai bune cu patronul.
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 08:30, 5 Ianuarie 2010
de la ITM mi s-a spus ca sodietatea a facut disponibilizare colectiva cu ultimii 5 angajati in sept 2009, sediul inca i-l mai are(la el acasa) acolo unde si locuieste simi s-a recomandat sa cer decizia de suspendare a cont. de munca printr-o scrisoare recomandata.Sau, dak mi-ar fi de ajutor sa merg la registrul comertului sa vad daca firma e in lichidare si sa cer dwcizia de la lichidatori
Trimite-ti pe adresa societatii o cerere prin care solicitati sa vi se comunice decizia de suspendare a c.i.m. sau decizia de incetare a c.i.m.
Cel mai rapid mod de a obtine inchiderea carnetului de munca este tot chemarea în judecata a angajatorului cat si a ITM -ului.
Sigur ca se poate solicita, postal, angajatorului decizia de incetare a CIM, se poate merge personal la sediul pe care il are societatea, situatie in care veti afla mai repede care este opinia patronului si veti sti exact si rapid daca societatea este sau nu in lichidare.
O alta modalitate de a afla daca societatea este in lichidare este si accesarea portalului Tribunalului in circumscriptia caruia este societatea, pe dosare, se introduce numele societatii si se afla daca exista dosar inregistrat si daca este sau nu societatea in faliment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea actelor dupa incetarea preavizului azalee azalee Buna ziua! In luna februarie am fost disponibilizata si am fost nevoita sa stau in presaviz pana pe data de 26.02.2010. La incetare am primit doar fisa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj dupa concediu crestere copil stirbu doina stirbu doina pina pe data de 21martie 2011 sunt in concediu pentru cresterea copilului.inaintea celor 2ani de concediu,am avut 12luni lucrate la 2societati com.,ultima la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj dupa ccc marcigr8 marcigr8 Acum sunt in concediu pentru cresterea si ingrijirea copilului in varsa de pana la doi ani (pana 16 aprilie) ,cu contractul de munca suspendat si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)