avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cât ar putea dura un divorț și partaj în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cât ar putea dura un divorț și partaj în instanță?

Bună ziua! Mă puteți ajuta, vă rog cu o părere referitoare la un posibil divorț prin instanță și partaj tot prin instanță?
El nu accepta divorțul amiabil,are pretenții foarte mari față de cât i s-a cuveni (50/50) și aș vrea să aflu cam cât timp ar putea dura un divorț și partaj în instanță? Mi-a spus o cunoștință că poate dura și 4-5 ani?
Vă mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2021
Cosmina91, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:34, 9 Februarie 2021
Divortul fara minori poate dura si un an daca sotul vrea musai sa tot amane si are avocat specializat.
Daca merge fara avocat este posibil sa se finalizeze in doua termene de judecata pentru ca el nu are tehnici de aparare si de amanare dezvoltate.

In schimb, partajul poate duce la cativa ani pentru ca acolo este alta mancare de peste si merge in general destul de greu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț fără înțelegere ! am o întrebare legata de un viitor divorț , bărbatul ... Larisa1313 Larisa1313 Buna ziua ! Am o întrebare legata de un viitor divorț , bărbatul dorește divorțul femeia nu a fost de acord și nu este nici acum deci după ceea ce ... (vezi toată discuția)
Divorț urgent!!! Alexxa2 Alexxa2 Am 61 de ani si doresc sa divortez. Soțul are 65. Suntem amândoi pensionari cu pensii acceptabile, sa zicem. Nu sunt minori implicați. In timpul căsniciei ... (vezi toată discuția)
Pretul unui divort mai complex niculinu niculinu Buna dimineata, Pentru situatia de mai jos, cam cat ar costa un avocat? Sotia a parasit domiciliul conjugal, lasandu-mi in urma un bilet, si o citatie pt ... (vezi toată discuția)