avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Ma aflu in proces de tagada paternitate, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Ma aflu in proces de tagada paternitate, procesul ...

Bună seara!
Ma aflu in proces de tagada paternitate, procesul de divorț urmează după cel de tagada paternitate, din cauza agresiunii fizice din partea soțului in urma cu 5 luni am plecat din apartamentul pe care il avem ( amândoi suntem proprietari).....acum s- a ivit o problemă si trebuie sa ma intorc ( in cele 5 luni am locuit la o prietenă care a fost plecată din localitate, acum aceasta se va intoarce si nu imi permit sa plătesc chirie in alta parte) va trebui să revin in apartamentul in care locuiește sotul.......i am spus acestuia despre intenția mea si a inceput sa imi caute motive si sa imi reproșeze.......menționez ca in legatura cu agresiunea fizica nu am dovezi....vecinii nu vor sa se puna martori! Pot sa ma intorc acasa??pur și simplu fara sa mai intentez vreo procedura prin avocat .....nu imi permit timpul si nici banii
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:27, 24 Februarie 2021
In legatura cu agresiunea am o înregistrare facuta in timpul unei discuții cu copilul despre cateva obiecte din camera lui, obiecte care ii lipsesc, copilul si a reamintit episodul si a inceput sa povestească pas cu pas cum s a intamplat.......
Ma gândeam ca daca va fi cazul sa o folosesc, daca se acceptă

Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2021
gi-jane2, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
@jane, pt a raspunde, apasati pe raspunde nu mai citati inutil mesaje anterioare, multumesc.
De preferat e sa nu mai deschideti subiecte noi pe aceeasi tema.

In legatura cu agresiunea, copilul ar fi ascultat poate doar la politie daca ati face plangere, ori nici nu ati fost sa depuneti plangere cand s-a intamplat si nici nu aveti un certificat. Deci ati face plangere acum degeaba, nu ar duce nicaieri.
Daca vreti sa va intoarceti, cu atat mai mult nu ar fi indiat daca ziceti ca e violent.
Daca vreti sa va intoarceti si nu va permite sotul, va trebui sa va adresati instantei cu cerere de reintegrare in spatiu si daca mai ziceti ca e violent, nu o sa aveti castig de cauza, instanta o sa va recomande partajul.

Intoarceti-va daca va permite, cu toate reprosurile, lasati sa vorbeasca si nu il provocati. Strangeti bani pt partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bătăi de la soț. ce poate face o femeie în această situație? andreescu1 andreescu1 Buna ziua, sora mea este tinuta doar in casa de sotul ei cu care au un copil, este batuta dar fara sa-i lase urme, o uda inainte, o sufoca sotul ei si nu o ... (vezi toată discuția)
Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Divort Andreea_Manolache Andreea_Manolache Buna ziua, ma numesc Andreea Manolache, sunt casatorita de 18 ani cu sotul meu si avem un baiat de 17 ani. De ceva timp s-a apucat de baut, vine noaptea ... (vezi toată discuția)