avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE VECHE. Buna ziua, Am avut un credit luat în ...
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE VECHE. Buna ziua, Am avut un credit luat în 2007 si ...

EXECUTARE VECHE.
Buna ziua,
Am avut un credit luat în 2007 si refinanțat in 2010 dupa un accident major care mi-a lăsat fără loc de munca si fără bani. creditul a fost declarat anticipat in 2014 . In 2016 am aflat ca creditul era vândut la o firma de recuperare cu care am luat legătură dar iei au vândut la alta firma care a a vândut la alta firma cu care nu am reușit sa iau legătura. In 2018 soția a vrut sa ia un credit dar au cerut un co imprumutant. Am zis ca eu nu sunt eligibil ca am avat problema cu bănci. Totusi au făcut o verificare si au zis ca nu apar cu nimic si pot sa iau credit liniștit. Am mers mai departe si chiar s-a finalizat împrumutul. Acum printr-o întâmplare am fost la banca cu care am avut problema in trecut si am aflat ca mai am cont la el pe care este trecut ca datorie o suma imensa si ca este in executare printr-un executor dar din alt județ.. Alte detalii nu au avut nici iei sa ma ofere... Ce se poate întâmpla în acest caz?
Cel mai recent răspuns: Alexbogdan89 , utilizator 12:10, 9 Martie 2021
Mulțumesc frumos. Da, am schimbat adresa de mai multe ori. Recuperatorul a știut în 2016 de o adresa anterioara dar care nu era adresa din momentul creditului.Ce am găsit încă este o depunere și o actualizare a datelor mele la banca respectiva din 2018. Am fost sa pun bani pe contul cuiva și atunci erau actualizate datele mele.. Culmea ca atunci nu am fost anunțat de popire sau de nimic.... Nu i-mi este clar situația, și sincer nu ma lasă gândul sa dorm liniștit.... Aștept sa apare executorul și cer dosarul și ma duc la un avocat. Momentan alta soluție nu vad.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie termen prescriptie datorii bancare alexandraoana alexandraoana Buna ziua. Ma confunt cu urmatoarea situatie: in anul 2009 am contractat un credit pentru o persoana care, ulterior, nu a platit ratele. Creditul a fost ... (vezi toată discuția)
Executorul judecatoresc forteaza nota tatiana28 tatiana28 Buna seara.In urma cu cateva luni,dupa ce (greu) am obtinut o copie dupa dosarul de executare ,dosarul mi-a fost trimis cu filele numerotate cu pixul in ... (vezi toată discuția)
Pot invoca prescrierea in cursul executarii silite? Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am o executare silita din 2017 in care s-au tot schimbat recuperatorii. Dar cu toate acestea eu am aflat de ea abia in septembrie 2019 cand am si ... (vezi toată discuția)