avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vreau sa dau in judecata MApN
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vreau sa dau in judecata MApN

Buna ziua. As dori sa dau in judecata MApN si as dori sa stiu care sunt sansele de castig. Am plecat prin demisie in anul 2008 din MApN. Mentionez ca unitatea militara unde lucram era in subteran iar conditiile de lucru nu erau tocmai cele mai fericite pentru noi . In primul rand lipsa cantitatii normale a oxigenului era o mare problema. Din cauza ca nu erau bani pentru investitii eram obligati sa stam in acel mediu...Au fost facute si masuratori in acest sens de la medicina legala si s-a dovedit ca nu se putea lucra decat pe durata limitata in acel loc...iar valorile din masuratori erau sub limitele normale...In schimb pentru acest lucru noi beneficiam de spor de subteran + cateva zile in plus la concediu...
Eu as dori sa stiu daca pot da in judecata ministerul si sa cer daune morale pentru faptul ca am lucrat acolo ?
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:42, 2 Ianuarie 2023
Vreau ca MApN să-mi acorde drepturile privind statutul veteranului de război ptr cei ce au participat în misiuni din teatre de operații. Am participat la un concurs ptr ENS Afganistan în 2009, am câștigat concursul, iar pe timpul desfășurării pregătirii de 3 luni undeva pe la jumătatea cursului am fost retras la unitatea de baza fără nicio explicație cu un simplu fax de informare de prezentare cu data la unitatea de baza.
Credeti ca mai puteti obtine ceva acum in instanta din 2009?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadru militar si indemnizatia pentru crestere copil josefina.bulgaru josefina.bulgaru Sunt cadru militar (subofiter MApN) si mamica de 55 de zile...pe 07 feb 2018 am intrat in CCC. Am solicitat, prin raport, indemnizatia la unitatea militara si ... (vezi toată discuția)
Sunt un bolnav de insuficienta renala cronica(fac dializa)din armata Valerianliviu Valerianliviu Buna ziua, sunt un bolnav cronic, boala aparuta in timpul stagiului militar, in luna a 10 documentele care dovedesc acest lucru , problema este in felul ... (vezi toată discuția)
Grupe de munca adrian ioan adrian ioan am lucrat in mapn militar angajat pe baza de contract pe functie de sofer si electromecanic ce grupa de munca o sa am!? (vezi toată discuția)