Stau cu un prieten care e pensionar pe caz de boala,are probleme cu vederea. Este divortat de 3 ani. Fosta lui sotie vrea acel drept. Au fost casatoriti 14 ani,apartamentul era a mamei lui si i-a dat lui. Apoi a trecut-o pe numele fostei,ea a contribuit c
Stau cu un prieten care e pensionar pe caz de boala,are probleme cu vederea. Este divortat de 3 ani. Fosta lui sotie vrea acel drept. Au fost casatoriti 14 ani,apartamentul era a mamei lui si i-a dat lui. Apoi a trecut-o pe numele fostei,ea a contribuit cu doar 2 dulapuri si 2 fotolii,in rest el a facut imbunatatiri pe banii lui,au platit amandoi tot ce au consumat facturi,mancare etc. El nu e de acord sa-i dea junatate din apartament. As vrea sa stiu daca ea are chiar acest drept la jumatate din apartament sau cat procentaj? Sunt hipoacuzica si va rog mult sa-mi scrieti cat mai simplu pe intelesul meu. Va multumesc frumos!
Divorț și partaj
Nirolf24
Bună seara, sunt căsătorit de 10 ani și am 2 copii, unul de 5 ani și celălalt de 9 ani. Împreună cu soția am luat un credit ipotecar și am achitat 60 ... (vezi toată discuția)