avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Aș dori și eu o lămurire.Eu am un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Aș dori și eu o lămurire.Eu am un testament de ...

Bună seara! Aș dori și eu o nelămurire.Eu am un testament de la o persoana care nu a avut copii.Am făcut succesiunea și sunt singurul moștenitor.Acum a apărut o nepoată care îmi cere copii ale testamentului și al titlului de proprietate, iar eu nu știu dacă este ok să îi trimit.Ce trebuie să fac?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Martie 2021
Ely26, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ely26 , utilizator 18:35, 21 Martie 2021
In acest caz, nepoata nu mai poate obtine in instanta anularea testamentului pentru lipsa discernamantului testatorului, cererea fiind prescrisa.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine va mosteni totul? michirec michirec Sotia mea are o sora;tatal lor nu are discernamant din cauza unei boli psihice;mama s-a hotarat sa faca testament si sa lase totul cumnatei mele, excluzand-o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . e vorba de o mostenire , un apartament . apartamentul ... unoarecare21 unoarecare21 Buna ziua . E vorba de o mostenire , un apartament . Apartamentul a fost pe numele a doua persoane sot - sotie(ambii decedati la ora actuala) . Cei doi soti au ... (vezi toată discuția)
Valabilitate testament marinvasile marinvasile Sora tatalui meu mi-a lasat prin testament toate bunurile mobile si imobile,eu avand obligatia de a-i asigura \\"intretinerea necesara pe toata durata vietii ... (vezi toată discuția)