avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Intenționez sa cumpăr un apartament cu 3 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Intenționez sa cumpăr un apartament cu 3 camere ...

Bună ziua. Intenționez sa cumpăr un apartament cu 3 camere și terasa situat la ultimul nivel al unui bloc P+4. Fizic, acest apartament este etajul 4 retras al blocului, cu o suprafață de aprox. 70mp, restul amprentei fiind reprezentat de o terasa descoperita care deservește apartamentul.

Vreau sa îl cumpăr cu credit, asa ca atunci când dezvoltatorul mi-a dat actele, am citit în actul de dezlipire ca apartamentul are, de fapt, titlu de "terasa acoperita" cu o "terasa circulabila". Întrebarea mea este dacă mai e finantabil printr-un credit ipotecar, având în vedere ca nu este tocmai o locuință, ci practic o terasa a blocului, doar ca nu e spațiu comun. Va mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Aprilie 2021
Lmoon, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:38, 25 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu vorbeam de calitatea constructiei , ci de acte, de aici vin si problemele. daca evaluatorul a evaluat constructia la o suma si valoarea creditului e mai mica, poate banca v-ar da. Nu cred ca puteti avea vreo certitudine.

Ultima modificare: Duminică, 25 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada detinere folosinta teren aferent balconului Daria8 Daria8 Buna dimineata. Vreau sa cumpar cu un credit ipotecar un apartament situat la parterul unui bloc. Acest apartament are construit, cu toate actele si ... (vezi toată discuția)
Terasa comuna in bloc de apartamente dan.p_2018 dan.p_2018 Salutare, Am cumparat un apartament intr-un bloc nou la ultimul etaj, deasupra fiind o terasa necirculabila. Constructorul blocului detine terasa in mod ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate terasa bloc ciausu domnica ciausu domnica In anul 2003 am cumparat impreuna cu sotul meu un apartament la ultimul etaj . Apartamentul a fost achizitionat cu credit ipotecar . Pentru acest apartament ... (vezi toată discuția)