avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Cand ne-am mutat (acum 4 ani) am instalat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Cand ne-am mutat (acum 4 ani) am instalat unitatea ...

Buna ziua! Cand ne-am mutat (acum 4 ani) am instalat unitatea AC-ului pe acoperis (partea noastra, apartamentul fiind la etajul 4) si am reparat o gaura facuta de porumbei in exteriorul apartamentului cu spuma. Pana acum nu a zis nimeni nimic, insa, in urma unor dispute cu vecinii, acestia au facut sesizare la asociatie. Doamna de la administratie ne-a trimis, pe o retea de socializare,poza cu un aviz, in care suntem instiintati, in baza legii 196/2018 art. 35 pct. 1-e, sa mutam acea sursa si sa reparam gaura in 5 zile, astfel vom primi amenda. Noi nu am anuntat scris lucrurile astea la asociatie cand ne-am mutat (nu am stiut). Am hotarat sa mutam sursa, insa, in momentul de fata avem alte prioritati financiare. Avem vreo sansa, in baza unei legi, sa contestam amenda sau sa castigam in cazul in care vom fi dati in judecata? Doamna de asociatie favorizeaza anumiti proprietari, iar problemele noastre, care sunt destul de serioase, nu le-a rezolvat. Va multumesc mult! O zi frumoasa!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Mai 2021
Ram18, utilizator
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 13:08, 22 Mai 2021
Referitor la amenda:asociația va poate reclama la instituțiile competente(primarie,ISC,etc) și ele va amendează.Referitor la montaj: cum este fixata unitatea exterioara pe terasa?Pentru ca dacă este afectata hidroizolația sunteți direct afectat și ceilalți locatari indirect pentru ca vor fi puși la plata pt reparația hidroizolații.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Mai 2021
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun comun la bloc bună ziua! am o nelămurire. stau la bloc ... Tundenora Tundenora Bun comun la bloc Bună ziua! Am o nelămurire. Stau la bloc etejul 4. Terasa nu a fost modificată sau renovată. Cu ocazia unor furtuni ,mari, apa de ... (vezi toată discuția)
bună ziua. locuiesc ... viorel 33 viorel 33 Recuperare cheltuieli reparația acoperis. Bună ziua. Locuiesc într-un imobil cu patru etaje. Un vecin de la etajul patru a depus la asociație o factura ce ... (vezi toată discuția)
Terasa blocului stefanfane stefanfane Buna ziua ,am o intrebare :Repararea terasei unui bloc include si repararea ultimului balcon( stau intr-un bloc cu 4 etaje ,la etajul 4) trebuie sa ... (vezi toată discuția)