avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

Pentru o creanta de 12.000 de lei , in conditiile in care debitorul este pensionar , creditorul se poate indrepta impotriva imobilului acestuia sau pune poprire pe pensie ? ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Mai 2021
Pompilui Avram, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:24, 23 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trimite adrese la mama dvs, ci acolo unde are domnul domiciliu in acte.
Apoi, de ce treimite adrese in loc sa puna poprire pe pensie, ar trebui sa il întrebați pe executor, nu dvs ci persoana.
Personal, cred ca executarea nu a inceput si vrea sa il determine sa plătească.
Mai departe, nu stiu care e treaba dvs si a mamei ca nu va afecteaza.
Ultima modificare: Duminică, 23 Mai 2021
gi-jane2, moderator
Mama este imobilzata la pat , are grave afectiuni si acum primeste astfel de hartii . Este o persoana in varsta . Este speriata ....nu suntem obiosnuiti cu astfel de situatii ....
acest răspuns util
Linistiti-o, nu i se adreseaza si nici nu aveti ce face.
Daca mai trimite fac plangere penala impotriva acestui executor . L-am informat pe e mail ca aces om nu mai locuieste acolo din 2014 .
Ultima modificare: Duminică, 23 Mai 2021
Pompilui Avram, utilizator
acest răspuns util
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fara instiintare Dorin Baleanu Dorin Baleanu Buna ziua, In luna ianuarie a anului 2012 am circulat pe A1 si dupa 5 luni si jumatate am primit o amenda de la Drumuri pt. lipsa rovinieta (desi aveam ... (vezi toată discuția)
Executare silita rude ale debitorului cosmin311 cosmin311 Fratele meu a facut mai demult un credit in banca cu buletinul cum era inainte si si-a luat doua telefoane.De cand a luat telefoanele pana acum nu a platit ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu un escroc Sparda777 Sparda777 In iarna 2014, un agent provident care tot venea la noi pe palier la vecini, a intrat in vorba cu maicamea s-au imprietenit, si la cateva luni, a venit ... (vezi toată discuția)