avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintegrare fictivă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintegrare fictivă

Ziua buna!
După ce am fost concediat abuziv, angajatorul a desființat postul și, deși instanța a decis să fiu reintegrat, acesta nu a între4prins nici un demers în privința reînființării acestuia. În acest moment mi se propune să mă prezint la instituție pentru a fi reintegrat pe un post care nu există, apoi să semnez un act adițional prin care să mi se ofere un post inferior celui ocupat anterior, spunându-mi-se că postul pe care voi fi reintegrat nu există! Menționez faptul că nu înțeleg cum pot fi reintegrat pe un post inexistent... Mă puteți lămuri, vă rog?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 1 Iunie 2021
Salariatul poate fi supus la o noua perioada de proba in situatia in care acesta debuteaza la acelasi angajator intr-o noua functie sau profesie ori urmeaza sa presteze activitatea intr-un loc de munca cu conditii grele, vatamatoare sau periculoase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare in munca - sentinta judecatoreasca Corinutza24 Corinutza24 Prin sentinta judecatoreasca nr......../ 2011 institutia este obligata la reintegrarea functionarului - personal contractual pe functia avuta anterior ... (vezi toată discuția)
Post temporar reinfiintat alinedelea alinedelea Exista in practica instantelor acceptata ca legala expresia [i]Reinfiintarea temporara a unui post numai pentru punerea in executare a hotararii ... (vezi toată discuția)
Cum se incadreaza un salariat pe un post desfiintat? larisarazvan larisarazvan Un salariat a castigat in instanta iar aceasta a dispus reincadrarea salariatului pe postul avut anterior si plata drepturilor salariale pana la reincadrarea ... (vezi toată discuția)