avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedintele de bloc nu are adresa de domiciliu in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedintele de bloc nu are adresa de domiciliu in bloc,e legal?

Presedintele blocului meu s a ales singur in functia de presedinte .....intrebarea mea este; el nu locuieste in bloc,are adresa din buletin pe alta strada ....e legal ce a facut el sau legal? am reclamat la Corpul de control al Primariei Constanta dar cei de acolo par ca il protejeaza....nici macar nu au venit sa controleze actele administratiei si buletinul individului..
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:06, 5 Octombrie 2022
Da, mama dvs. poate fi presedinte, intruneste conditiile legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 196/2018 kronstadter kronstadter Ce consecinte poate avea faptul ca un proprietar de apartament din cadrul unei asociatii de bloc este presedintele asociatiei, avand drept de semnatura in ... (vezi toată discuția)
Membru al asociatiei Nita Costel Nita Costel Un proprietar care are resedinta ( locuieste in alta parte decat unde e proprietar) mai este membru al asociatiei? Poate sa fie presedinte de asociatie? Un ... (vezi toată discuția)
Ce studii trebuie sa aiva un presedinte de bloc? SF2970 SF2970 A fost ales in blocul nostru un presedinte,care are 8 clase,nu este proprietar si are o restanta de 5000 de lei la intretinere.Ce ar trebui sa facem? (vezi toată discuția)