avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Avem in comunitate o asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Avem in comunitate o asociatie de proprietari care ...

Buna ziua! Avem in comunitate o asociatie de proprietari care are datorii ; de trei zile ni s-a oprit apa rece potabila de catre firma furnizoare tuturor locatarilor ( doua blocuri ). Cum putem legal sa ne rezolvam aceasta problema urgent, sa ni se furnizeze apa in continuare apa rece in continuare, deoarece apa este vitala vietii? Mentionez ca eu locuiesc in acest bloc de cinci ani si sunt cu datoriile la zi. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: crezzulina , utilizator 17:14, 17 Iunie 2021
Presedintii de asociatie au dreptul legal sa negocieze angajament d eplata cu furnizorul d eutilitato
Concomitent se impune notificarea oficiala a debitorului cu obligatia achitarii integrale a debitului sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Va multumesc pentru raspunsuri si sfaturi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietari nemultumiti vor asociatie noua Alex58 Alex58 Santem un bloc cu 4 scari si 80 de ap.si santem toti in asociatia de proprietari.As vrea sa stiu daca se poate face o noua asociatie de proprietari pe doua ... (vezi toată discuția)
Divizare asociatie de proprietari alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 Asociatia de Proprietari din care fac parte , doreste sa se divida, astfel ca o scara se va constitui in Asociatie de Proprietari separata . Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Separare asociatie proprietari mirelahanganu mirelahanganu Buna seara. Intampinam o situatie delicata in sensul ca la data de 04,09,2017 am dobandit personalitate juridica . Suntem o Asociatie de Proprietari nou ... (vezi toată discuția)