avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... bibliografie admitere magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

bibliografie admitere magistratura

Salut, m-am hotarat si eu sa dau examenul acesta, despre care multi spun ca e monstruos.
As dori sa stiu opiniile celor care au fost admisi.
Eu intentionez sa ma apuc de invatat de acum si vreau sa dau examenul doar in toamna, deoarece ptr. cel din primavara nu voi putea fi suficient pregatita.
Va rog sa imi spuneti daca conteaza foarte mult autorii dupa care voi invata.
La procedura civila nu este suficient daca citesc codul comentat si adnotat(il am al lui Les, ed.2005) ?
La civil am catile lui-Lupan-partea gen, Liviu Pop-reale, Statescu si Barsan -obligatii si vreau sa-mi cumpar Deak-succesiuni si contracte
La penal si proc pen inca nu am nimic-ce imi recomandati sa imi cumpar?
Va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: ENGFULL , utilizator 08:03, 27 Ianuarie 2010
citeste "admitere inm 2010 " pe primele pagini s-a discutat despre autori si despre carti ...
eu am achizitionat marea majoritate a cartilor de pe net , vezi fie pe site-ul editurilor :All Beck , fie pe Hamangiu , universul juridic , ori incearca pur si simplu o cautare google dupa numele cartii /autorului ...., eventual incearca sa discuti cu cei de acolo si vezi ce implica livrarea in strainatate ....
www.avocatnet.ro/content/for...
multa bafta si spor la treaba ?
PS : renunti la israel ?
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2010
ENGFULL, utilizator
Buna mihaelamiki99, avand in vedere cartile recomandate mai sus de blue ray poti intra pe www.librarie.net. Ei au parteneriate cu foarte multe edituri si chiar daca manualele sunt publicate de case diferite acolo le poti achizitiona intr-un singur pachet (sau macar majoritatea cartilor). In plus au si reduceri periodice. In functie de stocul lor, la finalizarea comenzii iti comunica timpul aproximativ de livrare. Eu am comandat de la ei de multe ori si-ti pot spune ca sunt destul de seriosi. Mult
MERSI MULT!
PENTRU ENGFULL! AM DREPTUL LA 45 DE ZILE CONCEDIU ANUAL,SI MA GANDEAM CA AR FI O SANSA SA INCERC ANUL ASTA....CE SA ZIC?DACA AS RENUNTA?DA SI NU! FINANCIAR E SUPER BINE,DAR TINAND CONT CA NU MI-AM VAZUT FAMILIA SI COPILUL DE 3 ANI SI JUMATATE E GREU.....DAR MAI ALES PENTRU BAIATUL MEU CARE NU ARE TATA SI ACUM NICI MAMA,IN SENSUL CA NU SUNT APROAPE DE EL,DAR AM INCERCAT MEREU SA SUPLINESC SI ROLUL DE TATA....AS VREA SA MA INTORC TOTUSI IN TARA,PENTRU CA NICAIERI NU MAI BINE DECAT LA TINE ACASA..........CAM ASTA E!
sincer sa ma scuzati pentru exprimarile mele,dar cu limba ebraica zi de zi........sper sa ma intelegeti!

Alte discuții în legătură

Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Bibliografie??? AlexandraAB AlexandraAB Buna ziua! Sunt studenta in anul III la drept si as dori sa-mi incerc si eu norocul (sau mai degraba cunostintele) la magistratura in 2011 asa ca va rog ... (vezi toată discuția)