Salut, m-am hotarat si eu sa dau examenul acesta, despre care multi spun ca e monstruos.
As dori sa stiu opiniile celor care au fost admisi.
Eu intentionez sa ma apuc de invatat de acum si vreau sa dau examenul doar in toamna, deoarece ptr. cel din primavara nu voi putea fi suficient pregatita.
Va rog sa imi spuneti daca conteaza foarte mult autorii dupa care voi invata.
La procedura civila nu este suficient daca citesc codul comentat si adnotat(il am al lui Les, ed.2005) ?
La civil am catile lui-Lupan-partea gen, Liviu Pop-reale, Statescu si Barsan -obligatii si vreau sa-mi cumpar Deak-succesiuni si contracte
La penal si proc pen inca nu am nimic-ce imi recomandati sa imi cumpar?
Va multumesc foarte mult.
CREZI CA AI PUTEA FACE O LISTA DETALIATA LA CE CARTI TREBUIE SA COMAND SI CE AUTORI?AM INTRAT LA EDITURA UNIVERSUL JURIDIC,MI-AM FACUT CONT DAR ACUM CE E MAI GREU NU STIU CE SI DE CINE,PENTRU CA O PARTE SPUN DESPRE UNII.ALTII DE PE FORUM DESPRE ALTI AUTORI,NU MAI INTELEG NIMIC!SINCER RAMAN INDATORATA ENTRU AJUTOR!!!!!!!MERS MULT!
iti spun ce am eu :
civil anul I " drept civil .partea generala . persoanele . ed a III-a revizuita si adaugita " Editura hamangiu 2008 ,( eu am si cartea lui Beleiu de civil partea generala )
dr. reale " drept civil . drepturi reale " filipescu sau liviu pop sau c-tin barsan
obligatii - c-tin barsan
contracte si succesiuni - Fr deack
procedura civila - drept procesual civil - ciobanu si boroi
penal general - c-tin mitrache
penal special - tudorel toader
procedura penala - neagu sau theodoru
eu am inceput ieri cu studiatul.Am inceput cu procedura civila(am cartea lui Tabarca)
Am inceput -Competenta si intentionez ca in vreo 3 zile sa termin competenta, iar daca reusesc as vrea ca pana la sf. lunii sa termin procedura civila.
Intre timp o sa-mi achizitionez si restul cartilor.
Engfull, constat ca avem exact aceleasi carti =D> As mentiona in plus codurile aferente (adnotate daca este posibil) si ceva teste grila pentru verificare. De asemenea, mihaela, pe site-ul inm gasesti grilele de la ultimele admiteri.
Bibliografie???
AlexandraAB
Buna ziua!
Sunt studenta in anul III la drept si as dori sa-mi incerc si eu norocul (sau mai degraba cunostintele) la magistratura in 2011 asa ca va rog ... (vezi toată discuția)