avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru succesiune știu că trebuiesc toate bunurile ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru succesiune știu că trebuiesc toate bunurile defunctului ...

Pentru succesiune știu că trebuiesc toate bunurile defunctului la data decesului. Notarul a scris la BCR și a primit un extras la data când a trimis adresa. Îmi spune că banca nu ii dă extrasul de la data decesului. M-am chemat să îmi elibereze certificatul de moștenitor. Vreau să întreb dacă semnez și iau certificatul de moștenitor am dreptul să merg in instanță? La data decesului au fost bani in cont și care acum nu mai sunt! Ce mă sfătuiți? Cum sa procedez? Să merg direct la avocat sau sa iau certificat așa cum mi-l da notarul care este prieten cu cel care a luat banii, și după aceea să merg la avocat? Mulțumesc!
Granita dintre neincredere in semeni si a face speculatii/a insinua/a acuza, este destul de fina.
De aici si otravurile vorbelor picurate in urechile altora.
De ce le picura? Spuneti-mi dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cadrul procedurii succesorale, notarul cere tuturor bancilor ... Bazy Bazy In cadrul unei mese succesorale,notarul cere tuturor bancilor extrasele de cont si/sau istoricul conturilor respective ale defunctului. In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Banii nu mai pot fi retrasi decat dupa dezbaterea succesiunii. ... elena_expert elena_expert banii nu mai pot fi retrasi decat dupa dezbaterea succesiunii. intrebare: ce inseamna dezbaterea succesiunii? (vezi toată discuția)
Buna ziua , dupa decesul tatalui as dori sa am un extras de compt ... Alexito Alexito Buna ziua , dupa decesul tatalui as dori sa am un extras de compt de la banca unde are contul ...nu am act de mostenitor ..nici un alt act ... (vezi toată discuția)