avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Președinte asociatie presiuni pentru spatiul comun
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Președinte asociatie presiuni pentru spatiul comun

Asociatia de proprietari prin președinte face presiuni asupra mamei mele sa accepte inchirierea unui spatiu de pe terasa cu destinatia uscatorie unei familii care o va inchiria ca garsoniera. Nu exista autorizatie pentru asa ceva. Toti vecinii afectați au semnat deja, mama insa nu e de acord. In cazul unui control sau incident, autoritatile ii pot amenda si pe cei care si-au dat acordul cu buna stiinta despre acest lucru, care e pana la urma ilegal?

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2021
sdiytza85, utilizator
Cel mai recent răspuns: sdiytza85 , utilizator 08:36, 13 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
atata timp cat nu doreste,nu poate fi obligata sa semneze......ce inseamna ca au semnat cei afectati?trebuie sa semneze absolut toti proprietarii

presedintele nici macar nu a urmat calea legala care incepe cu schimbarea destinatiei in acte a acelui spatiu......probabil stie(sau nu) ce cascada de modificari de acte,taxe si alte cele ce urmeaza dupa

pt suma ce poate obtinuta din chirie nici nu merita efortul ulterior generat de calea legala

sa-i spuna presedintelui ca este un nu definitiv si s-ar putea sa-l viziteze politia daca mai deranjeaza inutil

Intre timp aproape toti proprietarii au semnat. Motivul invocat de presedinte e ca depinde acum doar de mama, care este sub acest spatiu. Mama a spus ca va semna doar daca: se inchiriaza ca uscatorie-depozit, nu mascat ca uscatorie cand de fapt e altceva, sau afacere, doar cu obtinere de autorizatie, pe cale legala. Iar de aici toate presiunile. Multumesc pt. raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închiriere spațiu comun la bloc Marius Anghel Marius Anghel Bună ziua Din câte știu că să închiriezi la bloc un spațiu ( uscătorie, spălătorie trebuie ca asociația sa aibă 50 +1 ) Eu stau lângă ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu comun tilex tilex Buna ziua, Sunt proprietar si membru in Asociatia de proprietari bloc I 26. Este legal schimbarea destinatiei unui spatiu din partile comune ale ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului onet_felicia onet_felicia buna,as avea o intrebare, in anul 2008 am primit acordul de la toti vecinii ne a folosi uscatoria blocul,cum eram perete in perete am facut o noua usa si ... (vezi toată discuția)