avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Am trecut prin divorț cu minori(trei). Pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Am trecut prin divorț cu minori(trei). Pe hotărârea ...

Bună ziua! Am trecut prin divorț cu minori(trei). Pe hotărârea de divorț scrie ca pârâtul nu da dovada de implicare fata de familie.Are obligația de a plăti 50%din salariu, dar nu mai puțin de 50% din salariu. El nu vrea sa plătească nimic copiilor, am încercat sa vorbesc cu el despre asta, dar a zis ca nu vrea și nu o sa dea nimic copiilor. Întrebarea mea este :Cum îl pot face sa plătească? Atâta timp cât el are contract de munca. Am înțeles ca trebuie sa ajung la un executor judecătoresc ca să îl pot obliga sa plătească pensia alimentara la copii. AJUTAȚI-MĂ!!!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:17, 17 Februarie 2025
Nu, autoritatea părintească exclusivă se stabilește de către instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara si scuzati deranjul , eu pe data de 22 decembrie am ... Cristina31.05.1994 Cristina31.05.1994 Buna seara si scuzati deranjul , eu pe data de 22 decembrie am avut ultima sentinta intr-un dosar pt custodie minor , fata a ramas la mine ( mama ) paratul ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere noul cod civil coldmountain coldmountain Buna ziua, doresc sa aflu care este procedura prin care trebuie sa pun in aplicare hotararea de divort prin care fostul sot a fost obligat la plata pensiei de ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei alimentare mimi1__999 mimi1__999 Buna ziua. in urma divortului, de comun acord, divort cu un copil minor, parintii au custodie comuna, tatal trebuie sa plateasca pensie alimentara( 25% din ... (vezi toată discuția)