avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aceste repartitoare de căldură sunt obligatorii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aceste repartitoare de căldură sunt obligatorii pentru toate ...

Aceste repartitoare de căldură este obligatoriu pentru toate apartamentele dintr-un bloc?
Avem în bloc 66 de apartamente dar nu sunt locuite toate.
Vă rog un răspuns.
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: sanda65 , utilizator 19:42, 9 August 2021
Prin urmare firmele de servicii fac legea , iar dacă le ceri cum este făcută repartizarea costurilor te încuie in softul lor de repartizare . Cel mai bine pentru Asociație este să se plătească după suprafața radiantă din fiecare ap. , astfel este format un climat egal pt. toate ap. . Faptul că plătești după cat consumi este praf in ochi . Cu repartitoare de căldură am plătit mai mult ca fară repartitoare și nici nu ai stresul de a sta cu ochii pe repartitoare cat consum ca să nu mai pun și comisionul firmelor , prin urmare beneficiul este mai mare pt. trântori care nu fac altceva decât să taxeze un servici contra servici , deci plătești de două ori repartizarea costurilor.
Sunt blocuri care au montate repartitoare, care initial au avut contracte de citirea lor. iar apoi au renuntat la plata calduri dupa ele si au trecut la plata dupa suprafata utila. Deci au montate repartitoare, acestia vor plati amenda ?
da....asta e scopul legii.....de a individualiza consumurile si nu despre a avea repartitoare pe post de bibelouri
Intrebarea mea erea daca in lege este prevazut ca "se vor lua in considerare " repartitoarele, in calculul intretineri.
Ultima modificare: Luni, 9 August 2021
sanda65, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare cheltuieli caldura timpuriu timpuriu la noi in bloc repartizarea cheltuielilor pentru incalzire ( nu avem repartitoare ) se face pe suprafata radianta , este corecta aceasta repartizare si cum se ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cheltuielilor de incalzire pentru un apartament nelocuit mihaip2 mihaip2 Buna ziua, Detin impreuna cu familia un apartament in Bucuresti in care nu locuieste nimeni de peste 2 ani. Metionez ca tot blocul are instalate ... (vezi toată discuția)
Am închis balconul cu termopan și am montat un calorifer în dormitorul care acum este mai mare. e normal să plătesc mai mult la căldură? Miroiu ioana Miroiu ioana Am renovat apartamentul si am desfiintat geamul si usa dinspre balcon,am inchis balconul cu termopan si am montat tot un calorifer in dormitorul care acum ... (vezi toată discuția)